keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

One Stroke -kukat

Nyt meinaa kyllä koko ajan jäädä kivoja kynsiä pöytälaatikkoon... Nyt kummiskin oon "sopivasti" työmatkalla ja tän hetkiset kynnet on kamerassa kotona, joten tässä yhdet vanhat.

Muistatteko Marrun blogin, jonka nimi oli "Kynsiksi meni"? Blogia ei siis enää ole. Linkki vie bloglovin'-sivulle, jossa näkyy viimeisten postausten alut. No anyway, mun mielestä tuo blogin nimi oli täydellisen nerokas ja kuvaa hyvin montaa iltaa, jotka ovatkin vahingossa vierähtäneet kynsien parissa. Niin tapahtui näidenkin kohdalla. Olin vähän suunnitellut laittavani kynsiä, mutta kiltisti kysyin bf:ltä, että mitäs tehtäisiin. Koska hän ei heti osannut vastata, niin keksin sitten omaa tekemistä... Ja niihän siinä kävi, että kynsiksi meni! Koko ilta.


Ja tällaiset ranskikset One Stroke -kukilla ja viivoilla syntyi. Valmista ajatusta kynsien tekoon ei ollut, joten siksi niissä vierähtikin koko ilta. Yhden koekynnen jälkeen (nimetön) olin kuitenkin valmis toteuttamaan loputkin. Mallin kukkiin sain Youtube-tutoriaalista. Vaikka one stroke -tekniikalla jo itsessään saa hienoja koristeluita, mielestäni vielä nätimpiä saa aikaan, kun vähän vahvistelee reunoja ja lisäilee väriä tai pisteitä.


Koristelut on tehty Mosaicin ja Angel Nailsin geelimaaleilla. Vielä on hakemista tuon tekniikan kanssa, hermot ei vaan meinaa riittää harjotteluun. Pitää varmaan taas kaivaa akryylimaalitkin jossain vaiheessa esiin ja kokeilla niillä.

8 kommenttia: