torstai 27. helmikuuta 2014

Torstaituote - Nail Art Stamp Collection Set 24B - STAMPING BUFFET

Kuten moni muukin, minäkin hairahduin Pueenin laattoihin niiden saavuttua Mimaxille myyntiin. Meinasin ensin ostaa vain muutaman, mutta laattoja olisi tullut ostettua niin monta, että hinnan puolesta oli järkevämpää lopulta ostaa koko setti.


Laatat tuli kivassa kotelossa, jonne mahtuu 28 laattaa. Laattoja setissä on 24, joten muutaman muunkin laatan saa tuonne halutessaan mahtumaan. Jokaisessa taskussa on kaksi puolta ja koska suut on sisäänpäin, pysyy laatat paikoillaan.


Laatoissa on sininen suojakalvo ja niiden toinen puoli on Pueen-kuvioitu epämetalli.


Sitten vähän lähikuvia laatoista. Minusta on hauska, että kaikki laatat on täynnä jotain kuviota, eikä olekaan kuusi pienempää erillistä! Näistä ekoista kuudesta ehdottomia suosikkeja on nuo tekstilaatat, sillä niitä mulla ei ollut ennestään yhtään ja noista voi ottaa monta erilaista kohtaa. Kukat alhaalla keskellä on melko isoja mahtumaan kokonaisina kynsille.


Suraavasta osasta löytyy kaksi kiehkuralaattaa. Näistä on useampi laatta jaettu moneen osaan, mikä tietysti hieman rajoittaa kynsien erilaisuutta. Nuo jaetut ei ehkä ole omia suosikkejani, mutta se johtuu kyllä enemmän kuvioista kuin tuosta jaosta.


Myös näissä seuraavissa laatoissa löytyy tosi isoja kukkasia kuten ekoissakin. Ja yhdessä on melko isoja musiikillisia instrumentteja. Muuten kiva teema jatkuu ja mahdollistaa samaan aikaan samanlaisten ja erilaisten kynsien teon.


Viimeisissä on lisää isoja kukkia. Olisin ehkä kaivannut myös pari pientä kukkaa samaan tyyliin. Ylhäällä keskellä on hauska lintulaatta. Ja tyttölaatasta saa tosi kivat kynnet. Esimerkiksi niin kuin Teanna teki.


Tein tietenkin heti kynnet, näissä käytin laattoja 72 ja 50. Kuvat nousi hyvin laatoista, urat on tarpeeksi syvät. Ei kannata nyt huomioida noita mustia kukkien epämääräisiä reunoja. Ne johtuu tekniikasta, jota noihin käytin.


Kynsissä
  • Pohjaväri - Color Club Silver Lake
  • Kukkaleima -  Pueen 72, Wylet Nailsin musta leimalakka, China Glaze Shocking Pink (neon)
  • Tekstileima - Pueen 50, Wylet Nailsin valkoinen leimalakka
Keskisormissa oleva kukka on siis pienempi kukka noista laatan 72 kahdesta "tyhjästä" kukasta ja peukaloihin laitoin isommat tyhjät kukat. Molemmat mahtuivat juuri kynnen sisään. Mulla on varmaan "keskileveät" kynnet. Laatan isoimpaan kukkaan tarvitsisi jo varpaan.Mitä: 24 Pueen leimauslaatan setti. Laatat ovat kauttaaltaan leimattavia kuvioita täynnä.

Mistä: Mimaxilta (Tai suoraan Pueenilta)
Mitä maksaa: 3,50 € / kpl tai 34,95 € koko 24 laatan setti +postit (Pueenilta setti $20,99 + postit $10,99)

8 kommenttia: