perjantai 28. helmikuuta 2014

Kukka ja kissa

Kevät taitaa olla tulossa, kun kukkia haluavat myös asiakkaat. Ensimmäisiin kynsiin asiakkaalla oli melko selkeä visio: Ranskalaista manikyyriä ja kukkia.


Kukan värit bongattiin yhdestä tekemästäni mallikynnestä, jossa kukka oli hopealla pohjalla. Samaa hopeaa laitettiin todella ohuesti koko kynsille. Kaikki värit Angel Nailsin ja Mosaicin geelimaaleista.Toisissa kynsissä on yksivärisellä pohjalla haasteelliset kissaleimat.


Tassuja lukuun ottamatta leimat on Mimaxista saadusta laatasta 63, jonka käyttö on kyllä vähintäänkin haastavaa. Ilmeisesti laatan urat on niin matalat, että kuviot ei meinaa nousta millään kokonaisina. Toista oli tassujen kanssa Bundle Monsterin laatasta BM 424. Onko muilla ollut haasteita noiden XL-laattojen kanssa, vai onko tää vaan harmillinen maanantaikappale?

12 kommenttia:

 1. Hei! Mitäpä on tuo hohtava geeli noissa ranskalaiset+kukka-kynsissä? Ihana hohto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on ohut kerros Angel Nailsin hopeaa geelimaalia.

   Poista
 2. Hei,
  tulipa hankittua mosaic-geelit ja tarvikkeet. mikäpä olikaan järjestys pohja-aineilla ennen geeliä? Sama systeemi pätee varmaan varpaan kynsiin? Vai liekö varpaiden kynnet helpompaa geelata geelilakoilla? sinulla lienee jo kokemusta kaikista versioista. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin nail prep ja sitten primer, sitten pohjageeli ja sen jälkeen rakenne, viimeiseksi tietenkin top-geeli. Ja sama varpaisiin tietty. Varpaisiin suosittelen kyllä geelilakkausta, koska kestää niissä suunnilleen yhtä hyvin ja saa poistettua / huollettua ilman hirveää viilausta, kun asetonilla lähtee.

   Poista
 3. Kiitos! Oletko poistanut geelilakat tavallisella asetonilla (rautakaupasta?) pumpulihauteessa tms? Minulla on siihen tarkoitettua poistoainetta, mutta pidän sitä himpun kalliina eikä edes ole järin tehokasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut sekä siihen tarkoitettua poistoainetta, että rautakaupan asetoniakin, mutta mun mielestä parasta on Xtra-kynsilakanpoistoaine. Pelkkä asetoni haihtuu liian nopeasti, mutta tuossa on aika hyvä suhde ja on vielä halpaakin! Ja tosiaan pumpulihauteessa folioiden tai kumisormenpäiden kanssa.

   Poista