lauantai 1. maaliskuuta 2014

Cherubicuccaset

Mulla on jälleen lakkauksia rästissä ja kynsien postauskin tulee koko ajan vähän jäljessä. Ja koska nyt kynsiä saa olla uusimassa parin päivän välein, tää ei kyllä helpota yhtään asiaa. Edellisiä luonnonkynsiä esitellessä olin hermostunut lakan lohkeiluun. Nyt on tuskastuminen jotain muuta..


Taittelin kynsien ekana aamuna ison kasan maitopurkkeja, jotka bf oli jättänyt tiskipöydälle lojumaan. Ja siinä se sitten "vihdoin" kävi, oikean käden keskisormen kynsi lohkesi hieman. NÖYYY!! Arvatkaa vaan, kenen syytä se oli ;) Lakat kesti moitteettomina pari päivää, mutta kynsistä lohkeili useita pienenpieniä paloja ja niihin tuli pieniä halkeamia. Pidin lohkeamia hengissä sisarhentovalkoinen -teipillä. Näissä ei muuten ollut pohjalakkaa ja lakka muutenkin oli ohuempaa kuin ekassa luonnonkynsilakkailussani.


Kynnet on taas epähannelemaiset ja ne muistuttaakin mun mielestä tosi paljon vähän aikaa sitten esittelemiäni sydänkynsiä. Lakkaukset kesti kyllä hyvin kynsien lohkeilusta huolimatta ja olivat kynsillä neljä päivää teippien avulla. Vahvistin lohjenneet kärjet (4 kpl) geelilakalla.

Kynsillä:

Color Clubin Halo Huesit on kyllä ihan mahtavia. Ohuet hyvin levittyvät lakat, jotka kuivuu nopeasti ja peittää 2 kerroksella. Kaiken lisäksi tuo holoefekti ja näköjään kestää luonnonkynsillä ihan hyvin. Eipä siis haittaa, vaikka meni 80 euroa niihin ;D Siirtokuvat käyttäytyi muuten tosi hyvin myös! Nopea kastelu vedessä riitti ja kuva siirtyi kynnelle helposti, jämähti siihen, mihin sen laittoi.  Eikä edes liuennut lakan mukana, vaikka härväsinkin samoja kohtia pariin otteeseen.

6 kommenttia:

 1. PLUS että leimaavat erinomaisesti:)) Upea lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se leimaus! En ole vielä kokeillut, mutta paljon kuullut juttua :) Pakko päästä kokeilemaan :D

   Poista
 2. Ah mä rakastan tota coloe clubin lakkaa !♥ Paljon maksaa ja mistä saa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin cesarsshopista saa, 12,90 €. Ebaysta myös löytyy, vähän halvemmalla.

   Poista