keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Ensimmäinen lakka tai kaksi syntipurkista ulos

Kuten ne pinkkivalkoiset kynnet jokin aika sitten, myös nämä on tammikuun alussa tehdyt. Tein nämä itseasiassa suoraan niitten pinkkivalkoisten perään, kun piti saada jotkut neutraalit asiakkaalle mennessä.


Nää on hyvin epätyypilliset mulle, harvemmin tulee kynnet nykyään koristeltua water decaleilla, vaikka ne on helppoja ja kivannäköisiä. Ehkä teen parannuksen tähän. Tosin juuri nämä kyseiset decalit olivat kaukana helposta. Ne ei nimittäin millään meinannu lähteä irti taustasta, vaikka liottelin joitain yksilöitä yli 10 minuuttia. Pari sitten repeytyikin käyttökelvottomaksi. Onneksi arkissa oli reilusti.


Käytin kynsiin
 • Pohja - Oriflame Reflecting silver
 • Hileet poimittu - Flormar GL02
 • Sydänsiirtokuvat
 • Päällyslakka - Seche Vite


Lakat on siis otettu syntipurkista. Mitä mieltä ootte, hyväksytäänkö tuollainen glitterien poimiminen lakan käyttämiseksi ja oikeuttaako se poistamaan kyseisen lakan tikun syntipurkista?

6 kommenttia:

 1. Nätit kynnet:) Kyllä mä ainakin otan purkista lakan käytettyihin vaikka sillä olisi vaan tehty pienet koristelut, muuten määrä paisuisi ihan hallitsemattomaksi:D Plus että en ikinä lakkaa esim. glitteriä koko kynnelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toi on kyllä ihan totta. Ei munkaan varmaan kovin montaa kertaa oo tullut laitettua glitteriä koko kynnelle. Hyvät perustelut oli, lakka pääsee pois.

   Poista
 2. Ooh upeat! :) Mistä mä löydän noita siirtokuvia? :D Ne on ihan älyttömän söpöjä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä sain noi swapissa ja luulen, että niitä on ollu Adeninalla. Löysin niitä myös ebaysta, mutta onhan noilla vähän hintaa: http://www.ebay.com/itm/NAIL-ART-WRAP-WATER-STICKER-TRANSFERS-DECALS-MULTI-COLOURED-PATTERN-HEARTS-386-/370745941305?pt=Nail_Polish&hash=item56522e1d39

   Poista