maanantai 24. helmikuuta 2014

I'm on my own again

Melkein kolmen vuoden putki geelikynsien kanssa katkesi, kun käyttelin viilaa oikein railakkaasti ja viilasin kaiken pois. Vaikka kynsillä olisi ollut mittaa, vedin ne myös ihan pänäksi. Sormet näyttää nyt ihan hassuilta ja on outoa, kun sormenpäillä voi taas tuneta, ne on aika herkät kaikelle kosketukselle näin alkuun. Kirjottaminen tietokoneella on ihan outoa, itseä ei uskalla raapia. Kamalan jännää.


Esittelin päniä myös bf:lle, jonka ajatuksena oli laulaa "Pekka Töpöhäntä parka" Hannele töpökynsi paraksi muutettuna, mutta siitä tulikin "Hannele kynsihäntä parka" :'DD

Ihan puskista tää geelien poisto ei tullut. Mua on kiinnostanut jo pidemmän aikaa tietää, miten lakat nykyään kestää mun kynsillä ja miten mun mat kynnet ylipäätään kestää. Kynnet on aika hyvässä kunnossa, vaikka ne geelit tosiaan on ollut. Normaalisti mun kynnet on aina ihan liuskottuneet kärjistä, mutta geelien takia ne ei oo päässy liuskottumaan. Katotaan, miten jaksan näiden kanssa. Ekana ajatuksena nimittäin oli olla täysin ilman lakkaa viikko, mutta se tuntui heti niin mahdottomalta.


Eka päivä kynsien kanssa meni hyvin, yksikään ei katkennut tai mitään. Toisena päivänä laitoin lakat ja olin innoissani nysien laittamisesta. Sormenpäiden yliherkkyyskin oli jo vähän hellittänyt. Lakkakerros myös hieman vahvisti kynsiä.

Kolmantena päivänä tuli eka ärsytys, lakat alkoi heti aamusta lohkeilla. Paikkailin niitä kotiin päästyäni ja vielä seuraavanakin aamuna laitoin kaikkien kärkiin raidan Seche Viteä. Silti lakan lohkeilu jatkui vähintäänkin yhtä pahana ja lakat oli pakko vaihtaa. Itse kynnet kuitenkin pysyi edelleen ehjänä.


Päätin sietää lakan lohkeilua, jos vain kynnet pysyy ehjänä, eli ei vielä geeliä. Olinhan halunnut, että saisin vaihtaa lakkauksia useammin hyvällä omalla tunnolla. En tosin ollut ajatellut, että joutuisin tekemään sen joka päivä.


Kynsillä:
 • Aluslakka - Gina Tricot Base Coat (ei kuvassa)
 • Keltainen pohjaväri - China Glaze Yellow Polka Dot Bikini
 • Oranssi liuku - China Glaze Orange knockout (neon)
 • Vaaleampi oranssi kärjessä - China Glaze Sun of a peach
 • Päällyslakka - Seche Vite (ei kuvassa)
 • Koristeet - Strasseja, tähtiniittejä, mustia niittejä, tähtistrasseja, korurenkaita

10 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus! :) Sinulle sopii todella kauniisti lyhyetkin kynnet. Voisin kuvitella, että lakkojen lohkeilu helpottaa ajan kanssa. :) Ainakin itselleni kävi niin. Minullakin oli joskus reipas vuosi sitten geelilakkaus pidemmän aikaa. Täysin samaa lohkeiluongelmaa oli minulla tuolloin geelien poiston jälkeen ja lakat jouduin vaihtamaan vähintään joka kolmas päivä, välillä useamminkin. Ahkerasti kynsiä hoitamalla sain kuitenkin pidennettyä lakkailuväliä hitaasti ja varmasti. Nykyään lakkaukset pysyvätkin hyvänä jopa viikon. Joten tsemppiä toivottelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta kommentista!
   Mulla vaan lohkeili lakka jo ennen geelejä aina päivässä, parissa :( Yritän silti jaksaa näiden kanssa. Se hoitaminen varmasti auttaa ja oonkin laittanut kynsiöljyä nyt joka päivä =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Niin tulee, ihan keväisen näköistäkin jo..

   Poista
 3. Ihanan pirteä lakkaus!

  Mullaki oli pitkä rupeama, että kynnet oli pitkät ja kyllä se oli outoa kun yksi kynsi halkesi ja niitä piti lyhentää. Tuntui tosi kummalliselta ja siltä, ettei käsillä nyt voi tehdä mitään :D Vaikka nythän sitä vasta pystyy tekemään kun ei tarvitse varoa kynsien katkeamista. Varsinkin kun minulla ei ollut geeli vahvistusta, vaan pelkkä oma kynsi.

  Onneksi nyt reilu viikon töpökyntenä olleena sormenpäät eivät enää niin kummallisilta tunnu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä siihen onneksi tottuu ja asiat alkaa sujumaan. Tosin musta tuntuu, että näitä ohuita töpöjä pitää silti varoa enemmän kuin paksuja pitkiä :D

   Poista
 4. Onpas kesäinen liukuväri. Ja tosi kivat koristelut. Tykkään tuommosista sekametelikoristerykelmistä. :D
  Ehkä sulla vaan sattu helposti lohkeilevat lakat kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mä oon pitkään katellu sekamateleitä sillä silmällä ja sain vihdoin tehtyä itellenikin :)
   Se voi muuten olla, koska nää seuraavat vaikuttais pysyvän paremmin =)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää lyhyetkin kynnet sun sormissa, kun ne on kivan malliset :) Mulla kans välillä pääsee liian pitkiksi kynnet, ja juuri samat tuntemukset, kun lyhentää kerralla reippaasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä kyllä huomaa, kuinka paljon kynnet oikeesti suojaa sormenpäitä :)

   Poista