sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Helmikuussa postilaatikkoon tipahtaneet

Helmikuussa postilaatikon luukku ei ole montaa kertaa auennut, mutta pari kertaa kuitenkin. Ystävänpäivänä työmatkalta palattuani sain yhden lahjan blogiystävältäni Mellalta. Pinkissä paketissa oli kortti, joka on melkein kirje, japanilaisia karkkeja ja vaniljakahvipussi. Itse en kahvia juo, mutta juuri tuota kyseistä kahvia sain maistaa meidän alakerran K-kaupassa ja se oli ihan juotavaa ;)


Samalla kertaa laatikossa oli myös toinen paketti, Mimaxin kuukausilahja. Se oli tällä kertaa XL-leimauslaatta, jossa on ötököitä, kissoja, perhosia ym. Laatasta tulee lisää myöhemmin.


Saapui mulle yksi asia ebaystakin. Se ei tosin liity kynsiin, vaan on koruja. Suloiset pöllökorut maksoi alle euron kappale. Vasen ja oikea. Oikeanpuoleisen pöllön linkin takaa löytyy lisää erilaisia ja halpoja pöllöjä. Kaiken lisäksi pöllöt lensi tosi kovaa vauhtia Suomeen.


Siinä mun miniostokset / -saapuneet, ensi kuussa varmasti enemmän ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana kun tulee tuollaisia ylläreitä! Tilasin myös itselleni paketteja, mutta eivät ehdi ystävänpäiväksi, joten tän vuoden ystävänpäivänä tuli vain laskuja :(

  VastaaPoista
 2. Tuo ötökkälaatta on kiva! :)

  VastaaPoista
 3. Voi voi ihania pöllökoruja! :3 Mullakin on yksi koru, vaikka tulee niin harvoin käytettyä...
  Toivottavasti maistui makeiset! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista