perjantai 21. helmikuuta 2014

Lentävän apinan aksenttikynsi

Päin vastoin kuin voisi kuvitella, asiakkaani ei kopioinut minun glitterkynttäni, vaan minä kopioin hänen ideansa omiin kynsiini. Kadehdin sitä jo näitä tehdessä..


Asiakkaani halusi kohtuullisen hillityt muut kynnet, paitsi yhden täyteen strasseja. Sitä siitä pohdittiin ja ehdotin isoja glittereitä. Esittelin myös kategoriaan sopivia kynsilakkoja, joista valikoitui Opin When Monkeys Fly. Tuo Opin When Monkeys Fly ei ole olut kovinkaan kovassa käytössä aiemmin, enkä ole tajunnut sen kauneutta ennen kuin nyt. Hileet kimaltelee kauniisti monivärisenä.


Muissa kynsissä on käytetty itselle jo hyvin tutuksi tullutta tekniikkaa, jossa tehdään ensin liuku tavallisella värigeelillä ja sitten liuku päälle hileillä.

8 kommenttia:

 1. Kivat!:) Ja siis mua itteäni hämmästyttää ja kummastuttaa, että onhan tuo nimetön tasainen kaikesta glitteristä huolimatta? Nimittäin näyttää epätasaiselta, mutta en usko että on sitä. Siis meinaan että jääkö glitterit kiinni jokapaikkaan? Varmaan saa aikamoisen kerroksen laittaa päälle geeliä?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on tasainen! Noi hileen vaan heijastelee sen verran, että saa näyttämään epätasaiselta. Siinä on itseasiassa vain yksi kerros paksua päällysgeeliä (nailfix) glitterien päällä. Olin ihan yllättynyt, että yksi kerros riitti!

   Poista
 2. Mä niin harkitsen tuota Monkey Flyta, vaikka se on joillain mennyt ihan taco-rullalle... (Ja osalla kuulemma myös ajan kanssa suoristunut itsestään!) Se näyttää silti hauskalle! Onko sulla kovin kurvikkaat noi isoimmat kultaglitterit tuossa lakassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit, niin se yksi syy, miksi lakka jäi käyttämättä, oli isojen hileiden kaarevuus. Mutta nyt ne ei enää olleet kaarevia! Jännää :)

   Poista
 3. When Monkeys Fly on mun suosikkilakka. <3 Mulla ainakin on pysyneet noi isotkin glitterit nätisti eikä oo toistaiseksi yksikään tehnyt mitään tacomutkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti paljon vaihtelee tuo kaarevuus riippuen yksilöstä. Mulla ne oli ihan jo pullosta otettaessa kaarevia. Mutta kaunis se on kaarista huolimatta :)

   Poista