Sivut

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Onko ystävänpäivä niin iso juttu?

Tässä on mun ystävänpäiväkynnet. Monista bloggaajista poiketen tein vain yhdet ja juurikin ystävänpäiväksi. Toivon, että kukaan ei suutu, kun vähän kyseenalaistan tässä kohta...


Törmäsin nimittäin jo yli kuukausi(!!) sitten ekoihin ystävänpäiväkynsiin, enkä vaan ihan yksiin, vaan useampiin. Erityisesti ulkomaisissa blogeissa niitä vilahteli. Miksi? 

Ehkä osa teki sen lukijoiden takia, esitteli erilaisia vaihtoehtoja, mitä muut sitten voivat kynsilleen tehdä. Joku saattoi tehdä sen lukijoiden toivossa. Googlen hakusana valentine's day nails tai ystävänpäiväkynnet tuo varmasti ihmisiä paikalle. Varsinkin, jos aiheeseen sopivia kynsiä on tehnyt paljon ja ajoissa. Niin ja voihan se ystävänpäivä olla jollekin niin suuri juttu, että siihen valmistaudutaan kuin jouluun.


Itse en kuitenkaan jaksa kulkea montaa viikkoa pinkeissä sydänkynsissä, joten mulla on vaan nää yhet. Color Clubin Miss Bliss oli yksi kuolaukseni kohde ja sain sen tämän lakkauksen myötä käyttöön. Lakassa on todella ihana hologrammiefekti, joka ei vielä näin talvella kovin hyvin pääse oikeuksiinsa. Onneksi se ei kuitenkaan ihan täyttä aurinkoa vaadi, vaan ilmestyy ihan sisävalossakin näkyviin. "Varjossa" lakka näyttää metallinhohtoiselta vaaleanpunaiselta.


Kynsillä
 • Koko kynsi - Color Club Miss Bliss
 • Sydänniittejä ja metallihohtoisia helmenpuolikkaita
 • Päällyslakka - Seche Vite


Kaikesta huolimatta mukavaa ystävänpäivän odottelua kaikille!

23 kommenttia:

 1. Vau, tosi ihanat ystävänpäiväkynnet! :) Tykkään tuosta lakasta.

  VastaaPoista
 2. Kirjotin blogissani vajaa viikko sitten juttua tästä että olis musta hienoo jos ystävänpäivää juhlittais samallai suomessa kun ulkomailla! (http://mylifestyleanddreams.blogspot.fi/2014/02/valentines-day-ideas.html) Itselle ystävänpäivä on ystävien päivä ja samalla sellanen "parisuhde päivä" koska alunperinhän ystävänpäivä on rakastavaisten päivä ;)
  Eli voisi kyllä sanoa että päivä on mulle melkein yhtä tärkeä kuin joulu, tosin jouluna juhlin perheen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin piti vielä sanoa että hienot kynnet oot tehnyt! :)

   Poista
  2. Kiitos linkistä, sulla oli kivoja ideoita ystävänpäivän viettoon.
   Onhan toi suomennos tosta päivästä vähän tylsä ja siks niin eri asia kuin ulkomailla. Ehkä sen arvo vähitellen kasvaa täälläkin :)

   Poista
 3. Mä kans tein yhdet ystävänpäiväkynnet sen takia "kun nyt kerran muutkin tekee"... :D
  Kivan simppelit nää sun ja toi CC on aika herkku!

  VastaaPoista
 4. Mä en oo tehny ystävänpäiväkynsiä enkä usko että teenkään. Mulle ystävänpäivä on ihan yhtä tyhjän kanssa, yritetään saada turhan krääsän myyntiä kasvamaan.

  <nää on kyllä kauniit. Miksei mulla ole tota miss bliss lakkaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, huomaa kyllä kaupoissa, kuinka paljon ystävänpäivää yritetään kaupallistaa. Itse en myöskään tuollaiselle lämpene.
   Kiitti. Samaa kysyin itseltäni jokin aika sitten ja tässä tulos ;)

   Poista
 5. Makeet! Ite tuskin laitan ystävänpäiväksi kynsiini mitään ihmeellistä. Ehkä tähän kokomustan geelilakkauksen päälle saattaa jokunen sydänstrassi tulla iskettyä, jos sitte sitäkää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokomusta kuulostaa just sopivalta ystävänpäivään ;)

   Poista
 6. Kivat ja yksinkertaiset!:) onhan se kiva saada ystävänpäiväksi kynsille jotakin teemaan sopivaan, ehkä senkin takia että omat ihanat ystäväni asuvat nykyään kuka missäkin, samalla voi heitä ajatella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti :) Mullakin ystävät asuu ties missä..

   Poista
 7. Ihanat! :) Itse oon tehnyt yhdet ystävänpäiväkynnet ja saa nähdä kerkiinkö tehdä toisia. :D

  VastaaPoista