torstai 30. tammikuuta 2014

Torstaituote - Lakkahylly

En muista, olenko täällä blogin puolella maininnut, että iskä lupas tehdä mulle uuden lakkahyllyn, koska entinen jäi vähän pieneksi. Lakkojahan siis lojui vähän joka puolella, koska kaikille niille ei ollut paikkaa. Alla kaoottinen kuvakollaasi vanhasta järjestyksestä.


Viimein tämän vuoden alussa sain uuden hyllykön, joka olikin oikeastaan avolaatikosto. Tämä on paljon isompi kuin edellinen ja lakkoja mahtuu myös syvyyssuunnassa vierekkäin, joten kaikki mun lakat menee siihen ihan helposti. Hyllykkö on tehty meidän vanhoista keittiökaappien ovista.


Olen lajitellut lakat merkeittän. Ne joita on paljon, saivat omat hyllyt ja pienemmät erät luonnollisesti joutuivat muiden merkkien kanssa samoihin laatikoihin. Jotta värien sekoittuminen ympäriinsä ei haittaisi, mulla on kaikki lakat tikutettuina ja lajiteltuna värien mukaan. Jos joku teitty väri kiinnostaa, niin sieltä on helppo valita. Kiva, kun nuokin mahtuvat tuonne hyllyyn!

 
Ja kuten jokaisella kunnon kynsihörhöllä, on mullakin syntipurkki, jossa on käyttämättömiä lakkoja. Mulla on myös kasa, jossa on lakkoja, joita en ole käyttänyt yli vuoteen. Syntipurkin idean sain Papulta (joka tosin taisi jo tyhjentää omansa *grr*) ja tuo on kyllä tosi kätevä, kun kaikki lakat saa olla samassa paikassa. Entisen kolmen sijaan.


Noo, eihän tuossa yllä kaikki mun lakat olleet. Inventaariossa pois sai lähteä noin 1000 lakkaa. Vielä en ole niistä kaikista eroon päässyt, mutta kyllä mä kohta pistän ne johku huutonettiin :)16 kommenttia:

 1. Vitsit miten kiva toi hylly. :) Mäkin haluun tollasen. Enpä olis ite älynnyt käyttää vanhoja keittiönkaapin ovia. Tosi hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva, oon tyytyväinen. Joo, oli hauska idea käyttää niitä :)

   Poista
 2. Hieno hylly tarttis itekki jonku hyvän ratkaisun

  VastaaPoista
 3. Ihanan järjestelmällistä! :D En kyllä voi ottaa kunniaa syntipurkista, sillä minä bongasin sen lasipurkki-idean puolestani Better Nail Daysta, ja käsittääkseni Sissi sen alun perin ideoi ihan itse. Tykkään kyllä siitä systeemistä, se on kauhean kätevää kun nopeasti näkee kaikki käyttämättömät lakat mutta silti voi säilyttää kaikkia lakkoja samassa paikassa :) (ja trallallei, mun purkkini on tosiaan tyhjä, mutta viisi lakkaa on matkalla maailmalta joten... :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Tykkään, että asiat on järjestyksessä ja kynsilakkojen kaaos ärsytti ihan hirveesti.
   Ai se purkki on alunperin Sissin idea. No mutta ihan paras idea kuitenkin! Viisi on muuten aika vähän, ku mul on varmaan yli 30 :D

   Poista
 4. Vau, hienot on systeemit! Mutta onko tässä yksi nolla liikaa vai ripaus huumoria? "Inventaariossa pois sai lähteä noin 1000 lakkaa" Oikeasti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jälkemmäinen, eli ripaus huumoria. Laskin hienosti kaikki lakat ja kirjotin lapulle, jonka hukkasin. Laitoin tuohon tuon XX odottamaan, jos lappu vielä löytyisi ja saisin oikean luvun. Ei löytynyt, joten päätin pistää varmuuden vuoksi kunnolla överiksi, ettei kukaan luule, että niin monta lakkaa lähtee, kuin mainitsen. Oikeesti luku on lähellä viittäkymmentä. :)

   Poista
 5. Eikö kynsilakat kuulu säilyttää pimeässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne jotkut sanoo. Ja jotkut käskee säilyttää jääkaapissa. Kai tärkeintä on suojata ne suoralta auringonvalolta. Mulla on lakat ollu monta vuotta hyllyssä ja ei ole meneet pilalle :)

   Poista
 6. Aivan ihanasti sun kynsilakat ihanassa hyllyssä! :) ♡

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva hyllystö. :) Ihana iskä sulla.

  VastaaPoista
 8. Hei, kivat nuo värimallitikut. Itse kaipaan vastaavia, joihin mahtuisi kirjoittamaan merkin ja sävyn ym. Mistä tuollaisia löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ostanut omani Ebaysta. Sieltä kun hakee esim sanoilla "nail display", niin löytyy :)

   Poista