maanantai 27. tammikuuta 2014

Pinkki v-kärki

Musta tuntuu jotenkin rikolliselta julkaista nämä lakkaukset, kun ne oli mulla peräti yhden päivän vaan. En tiedä, mikä siinä on väärää, koska ei kaikkia lakkauksia tartte viikkoa pitää :D (Kyseessä kynnet tammikuun alun paikkeilta)


Nää oli kivat idealtaan mun mielestä, mutta näissä oli monta asiaa, mikä jäi harmittamaan. Ensinnäkin mulla oli pieni haaste valkoisten lakkojen kanssa. Kaikki kolme olivat menettäneet levittyvyytensä ja alun taistelun jälkeen ohentelin niitä "d-vitamiinitipoilla" eli ohennusaineella, jonka olen laittanut kätevämpään pulloon. Lumene meni liian ohueksi, mutta muut toimi.


Tuon valkolakkataistelun jälkeen olin jo valmis luovuttamaan, mitä en kuitenkaan tehnyt. Tarkoitus oli rajata teipillä kärki, mutta en jaksanut. Ei mennyt suoraan siveltimen vedot ja sekös harmitti. En jaksanut antaa kerrosten kuivua kunnolla, eikä Sechekään noin moneen pystynyt, joten kolhuilta ei voinut välttyä. Se myös kutisti kärkiä, koska alla oleva lakka oli niin märkää. Kaiken lisäksi niitit tuli vain Sechen päälle ja alkoivat luovuttaa otettaan samana iltana.


Käytin kynsiin:

  • Valkoinen pohja - Opi Alpine snow matte, Lumene Have fun ja Pretty Woman (ei numeroa?)
  • Pinkki kärki - Laka, ehkä numero 99
  • Päällyslakka - Seche Vite
  • Pyöreät niitit (ei kuvassa)

8 kommenttia: