perjantai 31. tammikuuta 2014

Ranskisvariaatioita

Edelleenkään ei ole ollut suurta valkoinenranskisryntäystä, mutta ranskalaisia manikyyrejä olen muutaman tehnyt, tässä alla parit.


Aloitetaan todellisella variaatiolla eli pinkkiglitterisellä vinomanilla, jonka reunalla on vielä hopeaa mix-hilettä. Kyseessä geelilakkaus.


Omistaja oli kynsiin tosi tyytyväinen ja seuraavana päivänä sainkin Facebookiin viestin, jossa hän kertoi, että maanantain aamuherätys ei tuntunut yhtään niin kamalalta, kun hän muisti nämä kynnet :)


Toisena myös pinkkiä... Neon pinkillä kärjellä ja Sinan hennon glitterisellä geelilakalla toteutetut geelikynnet kera jättimäisten strassien. Sen verran myöhään nämä julkaisen niiden tekemiseen nähden, että olen jo huoltanut kyseiset kynnet. Ja uskomattomasti ainoastaan yksi strassi oli lähtenyt irti. Pysyvyydessä varmasti auttoi se, että rakensin strassien alle geelillä alustan.


Viimeisenä kaikista perinteisin ranskis, poikkeuksena väri vaan on musta, eikä valkoinen.


Kyseessä on geelilakkaus, jossa kärki on tehty Mosaicin gel paintilla.

4 kommenttia:

 1. Hienot nuo molemmat ja onnittelut mustista, rohkea valinta.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Joka kerta kun käyn sivullasi, vastaan tulee aivan ihania kynsiä! Olisi erittäin hienoa, jos voisit laittaa kuvateksteihin infoa, millä aineella kynnet on toteutettu. Siis tarkemmin kuin vain "geelilakka", mikä merkki ja sävy, mitä pohjustusaineita on käytetty jne. Auttaisi meitä harrastelijoita tuhottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Voin pyrkiä jatkossa laittamaan hieman tarkemmin noita käytettyjä aineita, mutta en voi luvata mitään, sillä en välttämättä pääse käsiksi niihin kirjoittaessa, enkä muista kaikkien merkkiä jne.
   Pohjustusaineet on mulla aina samat, käytän NDED:iä. Noista voisin koostaa ihan oman postauksen.

   Poista