perjantai 8. marraskuuta 2013

Tyttöjen illan kynsiä

Eräs asiakkaani innostui geelilakkauksistaan niin, että halusi muuttaa oman "huoltonsa" tyttöjen illaksi niin, että laittaisin hänen ystäviensä kynnet. Koska mulla oli menoa, ehdin tekemään vain kahdet ja varsinainen huolto jäi seuraavalle viikolle.


Toinen järjestäjän ystävistä halusi täsmälleen samanlaiset kynnet kuin hänelle tein. Eli kopioin nuo kynnet. Onneksi mallikynnet oli lähellä. Pari juttua jouduin niistä tarkistamaan. Onko syksyn hitti kuitenkin tällaiset, näitä olen tehnyt jo kolmet!


Toiselle tehtiin klassinen ranskalainen manikyyri. Tässä vaiheessa tuli puhetta siitä, kuinka miehet pitävät naisten kynsiä seksikkäänä. Joku mainitsikin, että pitää lähteä baariin iskemään miehiä, kun on kynnet kunnossa.


Viimeisenä "suraavalla viikolla" tehdyt kynnet. Viisi viikkoa olivat edelliset olleet ja hyvin olivat kestäneet parin kärjen keilailutuhoja lukuun ottamatta.


Idea kynsiin oli tullut Kultajousen mainoksesta, jossa oli hienoja sormuksia. Väriksi valittiin tietenkin violettia.


Taiteilin kuviot ohuella siveltimellä ja MO:n Northern Lights -lakalla sekä Angel Nailsin Touch Me -geelimaalilla. Ihan ei samanlaisia tullut, mutta tarpeeksi sinne päin. Kuvio on sellainen, jota voisi tehdä uudestaankin.

4 kommenttia: