sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Marrasvaloa

Vielä pari viikkoa sitten ihmettelin, kuinka joku pystyy unohtamaan bloginsa niin totaalisesti, että kirjoittaminen jää kokonaan. Enää en ihmettele, ymmärrän. Vaikka oma blogi ei olekaan jäänyt täysin, olisi niin voinut käydä. Olin viime viikon työmatkalla ja siellä tuli tehtyä piiitkää päivää. Illalla ei jaksanut tarttua tietokoneeseen, kynsiin tai kameraan. Kaiken lisäksi autosta hajosi vaihdelaatikko ja sen korjausvastuun ym. selvittäminen on vienyt kaiken energian. No nyt tänään kahdentoista tunnin yöunien ja kolmen tunnin päiväunien jälkeen jaksaa jälleen.


Ostin jo pari viikkoa sitten pinkit jouluvalot omaan kynsistudioon, niissä oli vaan niin lyhyt johto, että ei oikein mihinkään meinannut saada. Laitoin ne lopulta ovessa olevan korukaapin ympärille :) Valot maksoi vain 3,50 € Jyskän Varastomyymälässä ja siellä oli paljon erivärisiä.


Love It-verkkokaupassa on MeMeMe-luomivärit tän kuun alennuksessa 5,60 € /kpl (4 värin, 3 värin vielä halvemmalla). Omistan ennestään yhden noista (sain Mellalta Swapissa). Olen pitänyt siitä, joten sekosin ja hankin kaikki Quad collectionit.Ostin vielä kapean luomivärisiveltimen samaan syssyyn. Kynsilakka (MeMeMe 97 Sensuous) tuli kaupanpäälle ihan yllättäen :)


Tämä Models Ownin Artstix (Lilac dream & Boogie Nights) on voitettu These Nails that I have -blogin kysymyspostauksen arvonnasta. Katri pyysi kysymään häneltä mitä vaan ja porkkanana oli kaikkien kysyjien kesken arvottava kynsilakka-aiheinen palkinto. Tuossa se on :)

8 kommenttia:

 1. Ei vitsit! Mäkin koristelen kyllä oman kynsinurkkaukseni jouluvaloilla sit lähempänä joulukuuta, ihan mahtava idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä kynsistudio/-nurkkauskin tarvitsee oman jouluvalaistuksensa! :)

   Poista
 2. Näyttääpä kivalta toi lakka!:)

  VastaaPoista
 3. Hihi! Ihania nuo luomiväripurkit ja kiva, että tykkäsit! :) Mä en oikein kehtaa enää luomivärejä ostaa, kun joskus Ebaysta hankin tosiaan ne kaksi isoa palettia - yhdessä neutraalit ja toisessa värikkäät. :D Tervetuloa takaisin? :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siinä oli hyvä pigmentti ja kiilto :) Niin sulla on ne, mullakin on yksi jättipaletti, mutta ne onkin ihan mattaisia kaikki :)
   Heh, kiitos :D

   Poista