keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Liukuväriä geelilakoilla

Pariin kertaan olen siskolle tehnyt geelikynnet ja pariin kertaan lakannut kynnet ihan kynsilakoilla. Tällä kertaa tehtiin uusi aluevaltaus, geelilakat. Sisko oli onnistunut kasvattamaan omia kynsiään ihan hyvän pituisiksi, joten geelilakka oli hyvä valinta.


Uusi aluevaltaus tämä oli vähän minullekin, nimittäin en ole noin peittävillä geelilakoilla liukuväriä aiemmin tehnyt. Kärkeen laitettu geeli oli liian peittävää siveltimellä liu'utettavaksi, joten sienellä jouduin laittamaan. Pistin ensin kerroksen pohjaväriä ja kärkiliu'un niin kuin kynsilakoillakin: kahta väriä sienelle, vähän sotkemista keskeltä ja kynnelle. Ihan nätti liuku tuli, vähän hailakka. Laitoin toista kerrosta ja sain aikaan pilkkuja. Sisko innostui niistä ja tehtiin sitten kaikkiin noita pilkkuja :)


Ideakuvassa oli liukuvärin päällä mustavalkoglitteriä. Mulla oli mukana sopivat glitterit, joista olisin sekoittanut tuota. Mukana oli myös Sonnetariumin Snowfall. Siitä sisko kiinnostui ja laitettiin sitä liukuvärien rajalle valmiin geelilakkauksen päälle. Sisko voi sitten vaihtaa "glitterin" tilalle jotain muuta koristelua, esim. leimoja.

PS. Muistakaa arvonta! 300 lukijaakin kohta täynnä. Arvon extrapalkinnon samalla sen kunniaksi, jos saadaan täyteen :)

2 kommenttia: