maanantai 4. marraskuuta 2013

Helminauha

Lakkasin äidin kynnet I love me -messujen jälkeen. Idea lähti Shinyn kynsistä, mutta näköjään osa tarvikkeista oli jäänyt kotiin. Ajatuksena oli siis laittaa kultalastujen sijaan isompaa glitteriä. Sitä ei ollut, mutta messuostokset pelasti. Shinyn kynsistä on jo toinen idea mielessä.


Olin suunnitellut, että kerrankin hyödynnän ranskistarroja, joita mulle on kertynyt jo iso kasa, mutta eihän niitä koskaan tule käytettyä ranskiksen teossa. Nyt käytin niitä vähän nurinkurisesti. Laitoin tarrat siihen kohtaan, mihin ranskis tehdään normaalisti. Liukuvärin tein sitten siitä alas niin, että kärki jäi vaaleanpunaiseksi. Tarkoitus oli laittaa lakan lisäksi myös isoja hileitä, mutta koska niitä ei ollut, tein uusilla pyöreillä valkoisilla hileillä tuollaisen helminauhan.


Iskä nappasi mun kameran ja otti pari kuvaa lakkaustapahtumasta. Mulla oli messujen jälkeen kylmä, joten vetäsin päälle Pelicansin vanhan pelipaidan. Joskus lukioaikaan fanitin Pelicansia niin paljon, että aito paitakin tuli ostettua. Nyt fanitus on siirtynyt äidille, joka kuuntelee kaikki matsit radiosta. Iskä laittoi äidille huivin kaulaan ennen kuvaa.


Äiti oli säästänyt mulle kolme vanhaa huivia. Ehdin jo ihmetellä, miksi, mutta ne olikin kynsienkuvausrekvisiittaa. Tosi kiva, nyt mulla on aina antaa asiakkaalle joku kiva tausta. Keksin niille jopa säilytyspaikan, jonka esittelen, kunhan saan siihen muutaman kangaspalan vielä lisää.


Kynsissä pohjalla OPI:n Suzi & the Lifeguard, liukuvärinä Color Clubin Wild and Willing. Ennen liukuväriä laitoin Secheä, että sain tippitarran nopeammin käyttöön. Yhden kynnen kerrallaan jouduin tekemään, että ei sulanut pohja. Kikolla kiinnitin vielä nuo valkoiset pyörylät.

2 kommenttia:

 1. Kiitos selityksestä näille teille kynsienlakkausasuille, vähän jo ihmettelinkin, että miten te kesken lätkämatsin olette yhtäkkiä lähteneet lakkailemaan... :)

  Kynnet näyttävät oikein suloisilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, ei sentään kesken matsin oo kynsiä lähetty lakkaileen. :D
   Kiitos!

   Poista