lauantai 2. marraskuuta 2013

Halloweenin väriset kynnet

Välillä tulee kyllä valittua niin väärä hetki kynsien laittoon. Yleensä se hetki on sellainen, kun on vaan liian vähän aikaa. Sellainen hetki on esim. laulutunnin ja pikajuoksutreenin välissä, kun on puoli tuntia aikaa ja hirveät glitterpläjäykset kynsillä. Sain poistoon kulumaan sellaiset 20 minuuttia, jonka jälkeen kynnet oli kamalat. Pakko oli laittaa vähän lakkaa. Ehdin laittamaan pohjalakan ja yhden kerroksen oranssia, kun piti jo mennä pukemaan. Kynsiin tuli koloja, onneksi ei ruttuja.


Lähdin treeneihin rumilla yhden kerroksen lakkauksilla. Kotiin päästyäni hyökkäsin saman tien kynsien kimppuun. Toinen kerros lakkaa ja koristelut. Mulla oli pakkomielle, että haluan käyttää Boo-gie Down -lakkaa mun Halloween-kynsissä. Mitään tarkempaa muuta ideaa ei ollut ja kynnet muotoutui lakkaillessa. Lopulta vetelin juureen mustaa lakkaa epämääräisinä viivoina ja päälle lakkasin hieman liukuvasti juurikin Boo-gie Downia.


Lakkoina siis China Glaze Orange Knockout (neon), NDED musta ja China Glaze Boo-gie Down. Kynnet on tosi simppelit, mutta mielestäni toimivat Halloween-kynsinä. Ainakin värit on oikeat. Eihän nää sinänsä esitä yhtään mitään. Näin jälkenpäin harmittaa: Olisin voinut piirtää hautausmaata tai pelottavia taloja.


Mua niin inhottaa sanoa tää, mutta livenä kivemmat........

8 kommenttia:

 1. Tosi kivat on kyllä näin kuvissakin! Glitter jolle en ihan äkkiä kuvittelisi lämpiäväni, näyttää erittäin hyvältä myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kimallus jäi pois, mutta menee ne noinkin. Näköjään jakaa mielipiteitä tuo glitterlakka, sillä musta se on aivan ihana :)

   Poista
 2. Mä tykkään kyllä! Hyvin on onnistunut :)

  VastaaPoista