perjantai 1. marraskuuta 2013

Käsinmaalatut

Mä luulen, että mun asiakkaat joutuu tällä hetkellä kärsimään, kun puoliväkisin haluan toteuttaa jotain ideoitani. Uhriksi saattavat joutua sellaiset, jotka eivät tarkasti osaa sanoa, mitä haluavat. Olen pahoillani.


Tässä ekana on mun näkemys syyskynsistä. Asiakas valitsi värit, uusi GlamLacin geelilakka pohjalle ja kultaisella akryylimaalilla lehtiä ja kiemuroita. Vähän vielä uutta glitteriä satunnaisiin läntteihin. Näillä osallistuin myös Mimaxin kilpailuun.Toisiin kynsiin asiakas oli laittanut minulle miljoona ideakuvaa, joista mielessäni poimin hevosaiheen. Väreinä ideakuvissa oli ollut violettia ja mustaa pääasiassa, mutta kuinka ollakaan taivuttelin kynnet auringonlaskun värisiksi.


Kavioiden jäljet olivat asiakkaan idea, mutta minä halusin välttämättä piirtää hevosenpäitä. Ei ollut ehkä paras idea ilman minkäänlaista treenausta. Hyvä, jos lajin tunnistaa. 


Ehkä tämä itsepäinen kynsientekijä nyt ottaa opikseen ja kuuntelee taas enemmän asiakkaita.

6 kommenttia:

 1. Haha! :D Noi ekat on varsinkin wow! ;_; Voisin kuvitella mummini tykkäävän... ja siis mun mummillahan on aina silloin tällöin geelikynnet. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :) Kiitos.
   Mites muuten sun omat, saitko väsyttää?

   Poista
 2. Ekat on tosi nätit :). Ja tokat on hepat :P.

  VastaaPoista