torstai 31. lokakuuta 2013

Torstaituote - Forte kynsilakanpoistopurkki

Tilatessani kynsilakkoja Beautycosmeticsilta otin testiin Forte kynsilakanpoistoainepurkin. Se oli halpa, maksoi vain 88 senttiä ja tuli siten kivasti muun tilauksen yhteydessä. Kyseinen tuote sisältää asetonia.


Otin purkin testiin niin, että kokeilin aina lakkauksia poistaessani sitä yhteen sormeen.
Ensin helppo tehtävä, ohuen hololakan poisto. Tälle, kuten jokaiselle muullekin tein kaksi testiä: a) Kaksi kertaa sormi purkkiin ja kuva. Kaksi dippausta irrotti jo noin puolet lakasta. b) Neljä kertaa sormi purkkiin ja kuva. Kaksi lisädippausta irrotti kaiken. Hyvin toimi! Tähän en kuitenkaan tätä purkkia tuhlaisi, sillä lakka lähtee helposti muutenkin.

Onkohan tämän koostumus nyt sitten frost. Siitäkin huolimatta toinen testilakka lähti myös vallan mainiosti pois. a) Keskelle jäi hieman enemmän lakkaa kuin holon kanssa. b) Pieni kohta jäi, ehkä kiertoliike olisi auttanut. Hyvä suoritus silti! Nämäkin lakat on suhteellisen helppo poistaa perusmenetelmällä, ehkä kiireessä voisi turvautua purkkiin.

Sitten paksusti creme (ym.) -lakkoja + Seche Vite + strassi. a) Nyt näyttää siltä, että paljoa ei ole vielä lähtenyt. Se johtunee lähteneestä päällyslakasta. b) Jotain jäi, mutta suurin osa lähti hyvin vaivattomasti. Kyllä oli tuskaa hajoavilla vanulapuilla tähän verrattuna. Ehdoton helpotus!


Viimeisenä kova testi: Glitterlakkaa + tarrat +Seche Vite. a) Vain hieman kulmaa antoi periksi. b) Sama reuna on jo kulunut hileitä lukuun ottamatta pois. Koska lakka oli haasteellinen, kokeilin sillä myös 10 x ja se auttoi sen verran, että jäljelle jäi glitterit ja tarrat. Purkista lähti nöyhtää irti, kun glitterit raapivat. En ehkä käyttäisi tällaisten glitterlakkojen kanssa, vaan suosittelen foliotekniikkaa. 


Mikä: Kynsilakanpoistoainepurkki, jonka sisällä on superlonia ja asetonia sisältävää poistoainetta. Kynttä dipataan purkissa ja lakat lähtee pois. Toimii erittäin hyvin  ja on helppo käyttää. Glitterlakkoja poistaessa superlonista lähtee paloja. Melko muutamakertakäyttöinen, sillä sotkeentuu.
Mistä: Beautycosmetic.biz
Mitä maksaa: 0,88€
Muuta: Samalta merkiltä löytyy myös tavallinen kynsilakanpoistoaine ja asetoniton versio.

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans tämä tuote ja oon ollu kyllä ihan tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiva kuulla. Mä ainakin tilaan lisää, jos tuonne tilausta tulee tehtyä :)

      Poista