torstai 28. marraskuuta 2013

French manicure - Torstaituote - Ranskispohja, MeMeMe Sensuous

Valitsin tämän viikon torstaituotteeksi lakan, jota voisi kuvitella käytettävän ns. aidon ranskalaisen manikyyrin pohjana. Tämä lakka on MeMeMe:n persikkainen nude 97, Sensuous. Aidossa rankalaisessa pohja lienee kuitenkin hieman enemmän vaaleanpunainen.


Lakka on melko ohutta ja siksi voisikin kuvitella sen olevan hyvin levittyvää. No sitä se ihan aluksi onkin, kunnes se yhtäkkiä alkaakin jo kuivua ja sitten tulee raitoja. Eli lakka kyllä kuivuu ihan älyttömän nopeasti, ainakin ensimmäinen kerros, siitä plussaa, mutta levityksestä ja raidoista miinusta. Edes leveähkö suti ei auta tähän. Alla kuvassa yksi kerros. Harmi sinänsä, että ensimmäinen kerros oli näin raidallinen, siitä olisi nimittäin saanut aika kivan ranskispohjan muuten.


Ja tietysti toinen kerros tarvitaan. Se auttaakin, mutta kuten ensimmäinen, toinenkin alkaa kuivua kesken kaiken ja taas saadaan hieman raitoja. Jos ei jaksa, tai ei ole niin kranttu, kaksi kerrosta riittää. Jos taas pohjan on oltava täydellinen, suosittelen kolmea, mikä ei sinänsä ole ikävää, sillä kuivumista ei tarvitse odotella ikuisuuksia. Kaksi kerrosta tässä yhteydessä on kuitenkin mielestäni liian "peittävä".


Mikä: MeMeMe:n nude lakka 97 Sensuous, jota kokeilin pohjana aidolle ranskalaiselle manikyyrille. Levittyy hyvin aluksi, mutta raidoittuu. Kuivuu nopeasti. Haisee pahalle.
Mistä: Love it
Mitä maksaa: 7,94 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti