perjantai 29. marraskuuta 2013

French manicure - Ranskalaisia manikyyrejä

Ooo tota otsikkoa!! Asiakaskynsiä tänään vuorossa, normaalistihan siinä lukisikin vain "Ranskalaisia manikyyrejä". Säästin tänne muutaman ranskalaisen manikyyrin, joista ensimmäisenä tavallinen ranskalainen valkoisella geelillä.


Näissä geelikynsissä ranskalainen manikyyri on tuunatti White gold stardustilla ja muutamalla salmiakinmuotoisella hopeisella timantilla. Lähikuvasta nuo molemmat tuunaukset erottuvat paremmin.


Toisissa kynsissä on myös tavallinen ranskis koristeltuna. Asiakas halusi oikein valkoisen valkoista ja punaista. Hän halusi kimallusta, mutta se ei saanut olla hopeaa tai kultaista. Esittelin heti Mosaicin punaisen stardustin ja se miellytti.


Aloitettiin ranskiksella ja ehdotin, että piirrettäisiin jotain kuviota, jotka päällystettäisiin tuolla glitterillä. Asiakas valitsi köynnökset ja piirtelin ne pinkillä, koska mulla ei ole punaista geelimaalia. Painelin tahmaan glitteriä, mutta sitä tarttuikin todella paljon muuallekin ja siivoaminen oli suuri työ. Kaiken lisäksi päällysgeelikin levitti jo siivottuja glittereitä, mutta onneksi näin pikkujouluaikaan kimalletta ei voi olla liikaa!


Viimeisissä ranskalaiskynsissä ranskis on tehty valkoisella kimaltelevalla pigmentillä ja ranskalaisen raja ei ole terävä, vaan hieman jopa liukuva. Jokaiseen kynteen on piirretty kiemuroita valkoisella geelimaalilla.


Kyseessä oli kynsienpureskelijan kynnet. Kynnet oli niin pienet, että niihin olisi ollut todella vaikeaa liimata tippiä, erityisesti pikkusormi on todella pieni. Siispä tein kynnet muoteilla.


Käytin Cesarsin Make Up Cover -geeliä, jotta sain oman kynnen rajat pois näkyvistä. Lopputulos on lyhyt, tuskin sormenpäihin asti, mutta tästä on hyvä lähteä kasvattelemaan omia kynsiä!


Paljoa varsinaisia ranskalaisia manikyyrejä ei näin joulun lähestyessä ole pyydetty. Joulun jälkeinen aika on niille otollisempaa.

6 kommenttia:

 1. huh, näyttääpä haasteellisilta nuo viimeiset! mutta hienot olet saanut tehtyä :)

  VastaaPoista
 2. kivan näköisiä kynsiä :) miten sait muotit aseteltua noihin pureskeltuihin kynsiin? oon ymmärtäny et sen muotin pitäis mennä en kynnen "alle", mu voiko sen tehä jotenki muten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi huoh ku tää lähetti kommentin enneku ehin tarkistaa.. :D siis tarkotin et "..sen kynnen alle, mut voiko sen tehdä jotenkin muuten ? :)

   Poista