tiistai 26. marraskuuta 2013

French manicure - Ranskis kynsilakalla, tutoriaali

Tiedossa on tutoriaali ranskalaisesta manikyyristä kynsilakoilla. Tuto on siinä mielessä moderni versio, että se ei sisällä pohjalla olevaa punertavaa lakkaa. Tämä nopea tutoriaali onkin tarkoitettu kiireisille nykyajan naisille.

Tarvitset
 • Valkoisen lakan
 • Päällyslakan
 • Kynsilakanpoistoainetta
 • Siveltimen
 • Vanulapun / paperia

1. Aloita vetämällä valkoista lakkaa kynsien kärkeen. Tee kaksi ristikkäistä vetoa.


2. Älä välitä, vaikka menee yli. Pääasia on, että smile line ei ole täysin suora. Ylimenneet voi puhdistaa siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella. Se kannattaa tehdä heti, sillä puhdistaminen on helpompaa ja sen voi tehdä lakkojen kuivumista odotellessa.


3. Toista vaihe 1. Näin kärjestä tulee oikeasti valkoinen eikä raidallinen.


4. Kasta sivellin jälleen kynsilakanpoistoaineeseen ja muotoile kärki smile linen sisäpuolelta halutun muotoiseksi. Puhdista sivellintä välissä. Puhdista myös reunoilta ylimenneet.


5. Lisää päällyslakka ja kynnet on valmiit.


4 kommenttia:

 1. Kiva tuto! :) Mulla on välillä vähän hankalaa päättää tuo kohta mistä kärki alkaa, siis kuinka alas/ylös sen lakkaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits :)
   Joo, se on vähän makuasia, mihin sen kärjen laittaa. Ite tykkään, että valkonen osa on keskeltä n. 3-4 mm pitkä.

   Poista
 2. Ahaa, enpäs ole ikinä tehnyt tuolla tyylillä ranskista. Itse siistin reunan nail art -lakoilla, mutta sun tekniikka on tosiaan nopeampi, eikä oo vaaraa, että reunaan tulisi semmoista paksua kerrosta lakkaa. :) Mulla ei tosin toimi, kun tartten keltaisille kynsilleni sen pohjalakan. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin teen aina nail art-lakoilla, jos pohjalle joutuu lakan laittamaan. Mutta laiskana olen useimmiten päätynyt juuri tähän tapaan.

   Poista