torstai 3. lokakuuta 2013

Torstaituote - London Olympia Beauty messut

Vuosi sitten luin houkuttelevan postauksen aiheesta London Olympia Beauty messut ja kun Danielakin vielä kuolasi messujen perään, niin olihan sinne pakko päästä. Ja mähän pääsin! Kaverin kanssa varattiin lennot jo joskus helmikuussa ja rekisteröidyttiin messuille samalla myös (ei maksanut mitään!).


Meidän hotelli oli aika lähellä messupaikkaa, joten käveltiin sinne.


Ovella saatiin hienot nimilaput ja päästiin sisään.


Halli näytti korkealta, mutta samalla aika pieneltä, jos vertaa siihen, mitä odotti.


Opilla oli iso standi mutta se oli vähän turhan grouded, joten en päässyt kunnolla lakkojen äärelle. Hinnat oli kait hieman halvempia Suomeen verrattuna.


Myös Color Club ja Essie olivat vain hieman Suomen hintoja halvempia. Toisin kuin China Glaze, jotka maksoivat reilu £4 / kpl, eli noin 6 euroa. Yhden uutuuslakan ostin. Myös Misat ja muistaakseni Zoyat olivat törkeän halpoja. Ja varmaan monet muutkin. Ruby Wingeistä olisi saanut pulittaa enemmän kuin Suomessa (Cesarsshop). Me keskityttiin kynsilakkoja enemmän kuitenkin geeleihin ja geelilakkoihin, näin jälkeenpäin vähän harmittaa.


Alla kuva kaupasta, josta ostimme isot kynsinauhaöljyt ja kynsinauhanpoistoaineet. Siellä oli paljon muutakin kivaan hintaan. Kaupan nimeä en muista.


Kineticsin lakkoja hypisteltiin hetki ja sitten löydettiin viilat...Molemmat hamstrattiin niitä useampi, kun reilu punnan kappale olivat. Taas miettii, että oishan niitä muutaman enemmän voinut ostaa. Koska mitä enemmän ostaa, sitä enemmän säästää!


Välipalaksi olisi voinut ostaa suklaassa kastettuja mansikoita ja vaahtokarkkeja. Yllättävän vähän kuitenkin tuli makeita juttuja syötyä, joten nuokin jäivät väliin.


Kaverini kävi nypityttämässä kulmakarvat langalla ja samassa pisteessä tehtiin tuollaisia upeita käsikoristeluita. Pyystin uhrina olleelta tytöltä lupaa ottaa kuvaa ja hän näytti kättään kameralle.


Jalkojen kuolema tuli ja onneksi löydettiin hierovat tuolit, joissa oli jaloille maailman paras puristeluhieronta. Sen jälkeen jaksoi taas kierrellä!


Tämä oli enemmän tämmöinen kuvapläjäys. Teen erillisen postauksen vielä Lontoon ostoksista ja muusta.

10 kommenttia:

 1. WoW! Olispa joskus itsellä mahdollisuus lähtee tonne. Kiva nähdä, että Briteissä Kinetics oli noinkin suuresti edustettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Kineticsillä oli ihan hieno osasto siellä. Juttelin siellä pitkään miehen kanssa, joka toimii Kineticsillä kouluttajana ja tekee kynsiä :)

   Poista
 2. vautsi, ois kyllä kiva käydä noilla messuilla ja kun noi kynsilakat oli noin halpoja ! :)

  VastaaPoista