perjantai 4. lokakuuta 2013

Perjantaikynsiä

Tässäpä kolmet erilaiset kynnet perjantain kunniaksi.


Ensimmäiset on geelikynnet, joissa violetti vino ranskis hopealla mix-hilereunalla ja perhosleimalla. Kynnet tehtiin asiakkaan tuoman kuvan perusteella, mutta ainoastaan eri väreillä.


Toisissa kynsissä on tavallinen ranskalainen manikyyri geelilakalla toteutettuna. Kaikkiin kynsiin laitettiin koristukseksi kolme 1,5 mm strassia.


Viimeisenä varpaat. Kyseinen henkilö on töissä paikassa, jossa ei saa olla sormien kynsissä mitään, joten hän pitää varpaansa geelilakattuina vielä näin syksylläkin. Varpaisiin valittiin tumma violetti glittergeelilakka ja näihinkin se kolme strassia.


Semmottia tänään, näistä voisi päätellä, että violetti on syksyn väri. Noo, eipäs tehdä kaksien kynsien perusteella liikaa johtopäätöksiä :)

2 kommenttia:

  1. Kuinka teet ranskiksen geelilakoilla? Vapaalla kädellä? Onko sulla jokin oma tyyli siihen? Olisi kiva saada tutoa sun geelilakkauksita/geelien teosta, vai onko semmonen jo jossaIN?:) Tai vaikka video;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ranskiksessa kyllä vähän jännä tekniikka.. Jos siitä tekisi tuton, niin pitäisi olla tosiaan video. Välineet ei vaan oo kunnossa kunnon videon aikaansaamiseen. Himoitsen yhtä kameraa, joka ois hyvä, mutta yllättäen aika kallis :D Tutorialit -välilehdestä löytyy paria viimeistä lukuun ottamatta kaikki tutot. Siellä on jotain geelitutojakin. Geelilakoista ei taida olla yhtään, niistä voisi tosiaan tehdä :)

      Poista