maanantai 5. elokuuta 2013

One stroke ranskis

Päätin vihdoin kokeilla jo yli vuosi sitten löytämääni tekniikkaa, one stroke ranskista. Tarkoitus oli tehdä näistä kynnet viime viikonlopulle, ne tuhoutui alle vuorokaudessa, kun tein muille kynsiä. Viila ei aina oo kaveri tai kynsilakanpoistoainekaan...


One stroke ranskis on nimensä mukaisesti yhden vedon ranskis, mutta itse vetelin vähintään 4 vetoa per kynsi. Kaksi kertaa molemmista suunnista. Ei meinannut muuten peittää tarpeeksi. Akryylimaaleilla siis tein. Unohdin ottaa kuvat aineista, mutta käytössä oli JooJoosta ostetut minimaaliset purkit. Päälle laitoin foliota, mikä on viime aikoina ollut mulle "se juttu". Vielä lopuksi pari viivaa mustalla Kiss Nail Art -lakalla ja päällyslakka.


Olen nyt Oulussa työmatkalla ja meinasi ihan jäädä postaus kirjottamatta, kun tänään oli aika pitkä työpäivä. Puoli kuudelta auto kohti Oulua ja kasilta päästiin lähtemään täältä vuokratulle Talolle :) Huomiselle ajastan yhden postauksen ja katotaan, mitä muuta ehtii kirjottelemaan. Parit kynnet jonottaa pääsyä blogiin.

4 kommenttia: