perjantai 30. elokuuta 2013

Kesän viimeisiä varpaita ja ehkä sormet pariksi

Kesä tosiaan alkaa olla ohi ja moni asiakas on sanonut, että enää ei huollata varpaitaan, kun sukkia jo pidetään jalassa. Viime viikonloppu tosin oli vielä melko lämmin ja alkuviikkokin, mutta eipä tässä varmasti montaa lämmintä päivää tule enää...


Ekana on liukuväri varpaissa kahdella geelilakalla ja kolmella timantilla. Näissä vaihdoin muistaakseni Espanjassa tehdyt geelilakkaukset uusiin. Vanhat lähti tosi kiltisti pois!

Samassa hötäkässä laitettiin kynnetkin geelilakalla, vaikka sitä ei oltu etukäteen suunniteltu. Tämä oli tällainen kynsien kasvatus- / geelilakan pysyvyyskokeilu. Kynsissä kahden glitterin sekoitus liukuvasti, jotta saatiin korallin värinen glitter.


Sitten vielä yhdet kesän hittivarpaat. Tämän jalan omistajan kesäloma alkoi vasta elokuun puolessa välissä, joten hän tuli ottamaan ensimmäiset kesävarpaansa silloin. Onneksi myös elokuulle on siunaantunut lämpimiä päiviä, että ei tartte pelkästään suihkussa kynsiä tuijotella.


Näissä Mereneidin geelilakka Rose petals ja kolme minitimanttia.

3 kommenttia:

  1. Nättejä kynsiä, varsinki ensimmäiset :) Olis kiva kokeilla varpaisiin geelejä, mutta miun pikkuvarpaan kynnet on niin pienen pienet, että siitä ei varmaan tulis mitään :D

    VastaaPoista
  2. Ompas kyllä taas ihania kynsiä tehnyt hannele :) ! Tykkään eniten noista varpaan kynsistä ! :) mutta kummatkin on nätit !

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos. Nuo ylimmät varpaat onnistuivat kyllä hyvin :)

    VastaaPoista