torstai 29. elokuuta 2013

Torstaituote - Perfectin holot

Esittelen tänään torstaina mielestäni hinta-laatusuhteeltaan parhaat hologrammilakat. Ne ovat Perfectin Holographic-lakkoja. Niitä myy Beautycosmetic.biz hintaan 1,05 €. Hologrammiefekti näissä on erittäin hyvin näkyvä toisin kuin muissa halvoissa hololakoissa.


Valitsin itselleni vain kolme noista lakoista, numerot 7, 5 ja 3. Tuossa järjestyksessä ovat yllä olevassa kuvassa.


Varjossa lakat näyttävät metallihohtoisilta lakoilta, eli kivoilta jopa varjossa, mutta kun lakat pääsee valoon, tulee efekti esiin. Auringossa efekti on jotain aivan upeaa! Siitä kuva alla.


Swatchasin numero 5:n myös kynsille. Jopa ilta-auringossa efekti oli upea. Lakka kuivui todella nopeasti. Ensimmäinen kerros hieman raidoittui tai siihen jäi kaljuja kohtia. Lakat kuitenkin peittävät hyvin kahdella kerroksella ja jäljestä tulee tasainen.


Pulloja pitää ravistaa hyvin ennen käyttöä, sillä lakan aineet erottuu selviksi kerroksiksi pullojen vain ollessa paikallaan. Korkeissa onkin erikseen teippi, jossa on kehoitus ravistamisesta. Esimerkiksi alla oleva (numero 7) on lojunut pöydälläni pari viikkoa ravistamatta ja yksi kerros näyttää melkein mustalta. Kuvassa kuitenkin kyseinen lakka hyvin ravistettuna.


Mistä: Beautycosmetic.biz
Mitä maksaa: 1,05 € /kpl + postit lakkojen painon mukaan

10 kommenttia:

 1. Mustakin nää on ihan mielettomän hienoja lakkoja. Miinusta pienestä pullosta, mutta noin halvalla ostaa sitten vaikka useamman putelin. :) Omistan muut paitsi H1:sen, se oli beautycosmeticsilta loppu. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen H1:n olisin myös halunnut, mutta oli loppu. Oon monesti kattonut noita ja aina loppu. Nyt tekee mieli tilata nää kaikki :D

   Poista
 2. nää on kyl ihania omistan 8kpl =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sinä onnekas oot saanu kaikki :)

   Poista
  2. Niin kiitos siitä kuuluu lakkahamsteri blogin maaritille kun tilas mulle ne =)

   Poista
 3. Mulla on tällä hetkellä vaan 2kpl noita tuo sininen ja hopea :) oon kyllä ollu tyytyväinen niihin. :)

  VastaaPoista