sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Yllätyspaketti ja minimaaliset ostokset Sotkamosta

Minäpäs nohevana tyttönä tein videon! Viimeksi, kun yritin, kamerasta loppui akku. Nyt kuvasin uudella puhelimella ja aikomuksena oli muokata videota tietokoneella, mutta jostain syystä mikään muistikortille menevä matsku ei näy koneella ja video oli niin iso, että sitä ei voinut lähettää esim. sähköpostilla.


Pitkälliset taistelut suoritettuani päästiin tähän. Itse en ole niinkään varma, oliko kyseinen video kaiken sen vaivan arvoinen, mutta voitte katsoa sen ja muodostaa sitten oman mielipiteenne, olkaatten hyvät!Jos et pysty tai halua (niin, en minäkään haluaisi..) katsoa tuota videota, niin tässä Mellalta saadun yllätyspaketin sisältö kuvana.


Häähää, siellä oli pussi ja pussin sisällä... Hilepaketti, shampoonäyte, helmipossu, ruusukorvikset, karkkeja ja muumitikkari! Korvikset on ihanat, possu myös suloinen. Hileitä tulee varmasti käytettyä ja karkkeja maistoinkin jo koko laatikollisen :P Kissakortissa, jota en tajunnut videossa katsoa, oli mukava viesti. Kiitos paketista Mella!


Sitten minimaalisiin ostoksiin... Ostin tämän Isadoran kynsilakan Mellalta 2 eurolla ja se onkin ainoa kynsiin liittyvä ostos tuolta reissulta. Sitä itseasiassa on mun kynsillä tuossa videossa, mutta kynsipostaus myöhemmin.Muut ostokset on tuollaiset erittäin kevyet ja ohutpohjaiset juoksukengät Inov8 -merkkiset ja nonamen hikinauha. Hikinauha ei ole hien vaan hiuksien takia. Olen ihan varma, että olisin suunnistanut sprintissä paremmin, jos mulla olis ollut toi, koska tukka oli koko ajan silmillä.


Tämä postaus piti tulla ajoitettuna, mutta rupesin tässä lentokentällä lukemaan blogeja, niin päätin samalla julkaista. Lento Tanskaan lähtee vajaa tunnin kuluttua. Mennään sinne purjehtimaan. Videossa vilahtaneet kynnet olen ajoittanut toiseen postauksessa reissun ajalle ja on siellä muutakin tulossa.

10 kommenttia:

 1. Kiva paketti ja hauskaa reissua

  VastaaPoista
 2. 5/5 JES! Sain hyvät pisteet, vaikka pussukka oli aika vaatimaton ja random. :-D

  Ja miten niin koira??! Se on vieläpä vaaleanpunainen helmipossu ja ihan itse tein, hihi. :)

  Ps. Olen todella otettu, että teit videon! Tosi kiva oli kahtoa ♥
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se välttämättä tarvitse monimutkaista olla, että saa 5/5 :)

   Siinä possussa oli jotain koiramaista :D pääsi muuten mun näytön päälle..

   Jee, tein videon ihan Sun takia :D

   Poista
 3. Oot saanu kivoja juttuja, kiva että teit videon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :)
   Kiva, jos video miellytti, vois harkita joskus uudestaankin :)

   Poista