maanantai 15. heinäkuuta 2013

Pöytälaatikosta - Osa 2, Viidennen viikon vihreät

Unohdin viime viikolla mainita, että olen ajoittanut heinkuisille maanantaipäiville julkaisematta jääneitä kynsiä. Tässäpä toiset niistä.

Koska muutto, kynsiä jäi postaamatta ja myös geelilakkausten huolto venyi vähän pitkäksi. Kynnet taittuili moneen otteeseen, mutta kesti. Kaikki oli hyvin tallessa huollettaessa viiden viikon jälkeen. Kynsilakat oli silti pakko kaivaa ja lakata jotain yömyöhään.


Vihreä kiinnosti ja mieleen tuli ebaysta tilattu pimeässä näkyvä lakka. Löysin sienenpalan jostain laatikosta ja sain aikaiseksi liukuvärin. Myös koristelulakat löytyi ja koska tykkään mustan ja kirkkaan värin yhdistelmästä, käytin mustaa. Strassisalkkukin oli helpossa paikassa. Sieltä metallinhohtoiset helmenpuolikkaat. Seche Viteä sai jo vähän etsiä, mutta löytyi sekin lopulta :)


Aiemmin taisin valittaa, että eihän tämä kunnolla näy pimeässä. Nyt olen toista mieltä. Kynnet oikein loistivat nukkumaan mennessä!! Ja pimeys *köh* paljasti huonosti putsatut reunat...


Sainpa jopa kehun näistä kynsistä täysin tuntemattomalta ja todellakin täysin odottamatta. Tiedättehän sellaisen tyypillisen moottoripyöräilijän, jolla on iso maha, pitkä tukka ponnarilla, parta ja nahkaliivi... Palautin lainalaatikoita muuton jäljiltä ja annoin puumerkkiä paperiin, niin tämä mukava ukko sanoi: "hienot kynnet" :)

6 kommenttia: