tiistai 16. heinäkuuta 2013

Girly sailing

Purjehdusreissulle (hyvissä ajoin) tein tällaiset hieman merihenkiset, mutta aika tyttömäiset kynnet. Taa uusia lakkoja käytössä. Enhän mä nykyään enää muita käytäkään kuin noita China Glazeja, joita sain Saralta kynsikisasta ja kynsimiitistä. Mutta on ne niin kesäisiä värejä, että nyt niitä pitää käyttää, jos koskaan!


Mutta näissäpä onkin vielä yksi toinen uusi lakka, nimittäin Mellalta ostettu Isadora glittercrackle, jonka lopputulos on aika matta, mutta päällyslakka teki siitä kiiltävän.. Laitoin isadoraa vain ohuesti, niin sain tuollaisen sokerihuurteisen kerroksen ja halkeamat tiheään.


Joku saattoi myös huomata kynsien mallin muuttuneen ja kynsien lyhentyneen ihan päniksi. Niin, jos meinaan veneellä tehdä jotain muuta kuin istua, ei mulla voi olla kilometrin pituiset kynnet. Nää näyttää ja tuntuu tosi oudoilta, eikä enää ole sitä kätevää kärkeä, jolla sai tehtyä mitä vaan. Tämä kirjottaminen kyllä on paljon helpompaa.


Käytössä siis CG Turned Up Turquoise ja Purple Panic, Isadoran Pink Fame, Wylet Nailsin musta ja valkoinen leimalakka. Laattoina Galsin GA21 (raidat) ja piraattilaatta QA3 (ankkurit). Tällä kertaa päällystyksen hoitaa Oriflame!

Otin matkalle mukaan neonlakkoja kunnon arsenaalin ja äitiä varten sinistä. Uskon nimittäin, että kun luet tätä postausta, näitä lakkauksia ei enää ole, koska olen kyllästynyt niihin.

4 kommenttia: