lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kaivetut kukkaset

Vihdoin saan postattua noin viikko sitten tekemäni kynnet. Laitoin nämä ihan Sotkamon reissua ajatellen ja toisaalta eihän tällainen kynsiharrastaja VOI lomailla kotonaan laittamatta omia kynsiään. Tein lomaksi itselle kiinteitä 3D-kukkasia, koska ajattelin, että tulee oltua menossa niin paljon, että kynsiä ei ehdi laittaa ja siksi voi tehdä nuo kukat. No, kotona tuli nyhjättyä eka viikko ja kiusaus kävi ylivoimaiseksi. Uudet tikuttamattomat lakat houkutteli työpöydällä joka päivä ja huomasin suunnittelevani väriyhdistelmiä ym.


Lopulta suunnittelin kolmen värin (CG Pink Voltage, CG Purple Panic ja Maybelline Colorama 186) liukuvärin, joka oli pakko saada kynsille ja ensin meinasin toteuttaa sen varpaisiin, mutta niissäkin oli geelilakkaus. Yäää! Pakko! Keksin siis, että teen liukuvärin sormien kynsiin ja kaivan kukat esiin kynsilakanpoistoaineella ja sudilla.


Liukuväristä tuli ihana ja kun ensimmäinen kukka oli kaivettu, näytti kynsi täydelliseltä. Aikaa kului, mutta sen arvoista tämä oli. Ehkä pienet teipinpalat olisi helpottaneet asiaa. Laitoin kukkiin vielä silauksen Golden Rosen Rich Color 01:ä.


Ja harvoinpa tätä tulee sanottua, mutta nää on luonnossa nätimmät. Liukuväri on voimakkaampi. Tyvi vaaleampi ja kärki tummempi. Sävyjä oli tosi vaikea vangita kuviin, vaikka eri valaistuksia ja taustoita yritin ja kuvanmuokkauksella värejä parantelin. Parhaiten värit näkyy tuossa alla.


Tuijottelukynnet, ehdottomasti. Nämä vilahtivatkin jo ainakin kahdessa Mellan postauksessa :) Siitä tulikin mieleen, että ylläripakettipostauksen kanssa on ollut teknisiä ongelmia, mutta kyllä mä sen pian ulos saan...

8 kommenttia:

 1. Kynnet oli kyllä kauniit ja just oikeeta väriä! ;)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Ihanaaat kynnnet :) noi värit sopii hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos :)
  pinkki on aina oikee väri! :D

  VastaaPoista
 4. IHANAT!!

  Musta taas tuntuu, että mä en nykyään muuta toistelekaan kuin " livenä tosi paljon kivemmat" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mä oon vähän yrittäny välttää sitä, kun eihän ne koskaan samalta näytä. Sais tosiaan olla koko ajan toistelemassa. Nyt kuitenkin oli niin selkee ero :)

   Poista
 5. Tosi kauniit voimakkaat värit ja tuo vaalea kukkanen sopii oikein maniosti koristeluksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, niistä tosiaan tuli aika "näkyvät", joten vaalea kukka tasapainotti hyvin :)

   Poista