perjantai 12. heinäkuuta 2013

Here comes the summer nail

Ennen kesää aavistelin, että kesällä tulisi paljon kynsiä tehtäväksi, koska kynnet nyt vaan kuuluu kesään. Toisin tuntui käyvän, kun toukokuussa asiakasmäärä jopa väheni. Noo, kun päästiin kesäkuun puolenvälin paikkeille, kyselyitä alkoi tulemaan. Tuli uusia asiakkaita ja vanhoja, jotka oli joskus aikaisemmin käyneet.


Tässä tehtiin vanhalle palaavalle asiakkaalle kaupassa käymiskynnet. Läpinäkyvä kärki sinisellä ja pinkillä geelillä liu'uttaen ja päälle kolmea eri mix-hilettä (pinkki, turkoosi ja violetti). Hänellä oli aiemminkin ollut samantapaiset kynnet :)


Nämä kynnet taas ovat geelilakkaus uudelle asiakkaalle. Hän oli tutkinut blogiani ja tunnisteiden avulla päätynyt todella vanhaan postaukseen. Niin vanhaan, että heti ei sytyttänyt, mistä kynsistä oli kyse. Pitihän ne tuolta kaivaa, että näkisin, mitä on tullut matkittua.


Käytössä oli eri geelit (geelilakat), mutta silti lopputulos on suht sama sillä poikkeuksella, että värit on eripäin.


Molemmat edelliset kynnet on melko räväkät ja siten myös hyvin kesään sopivat. Kesäkynsien ei kuitenkaan ole pakko olla värikkäät, vaan myös ranskalainen mani höystettynä pienellä glitterillä on klassisen tyylikäs valinta.


Huomaa, että kuvausalustat kynsipöydällä on vähissä, kun kahdet kolmista kynsistä on kuvattu kynsi-imurin päällä. Yhdet asiakkaan kivan laukun kanssa.

4 kommenttia: