torstai 11. heinäkuuta 2013

Hannele meets Mella

Toinen blogihenkilön tapaaminen järjestyi, sillä päädyin lähtemään suunnistushullujen kavereitteni ja poikaystäväni kanssa Sotkamoon katsomaan MM-kisoja ja myös suunnistamaan. Keksinpä, että Mellahan asuu sillä suunnalla, joten päätin yrittää tapaamista ja sehän onneksi onnistui!


Tosin hieman mutkien kautta, sillä ajoimme porukalla Sotkamoon katsomaan avajaisia ja suunnistuksen MM-sprinttiä. Parkkipaikka oli kiven alla ja jouduimme hieman keskustan ulkopuolelle, josta sitten siirryttiin keskustaan jalan. Juoksin kavereitteni perässä ja yritin viestittää Mellalle, missä mennään. Koska en tuntenut paikkoja, johdin häntä hieman harhaan... Lopulta kuitenkin löysimme toisemme :D


Mentiin terassille juttelemaan ja aika kului siivillä. Sain tietää, että kyseisen terassin ravintolaosa oli palanut vähän aikaa sitten ja ravintolan omistaja oli melkein heti sen jälkeen voittanut lotossa!  Opin Mellalta myös, mitä on vloggaaminen ja siksipä aion lähiaikoina tutustua Youtuben ihmeelliseen maailmaan.

 
Pälätyssession jälkeen siirryttiin kiertämään minimaalista toria, jossa yhdellä kojulla innokas täti selitti tyrnin, variksenmarjan ja olikohan karpalon mahtavista ominaisuuksista. Oli kyllä melko täti ja sanoi meitä ihaniksi, kun molemmat kaivettiin laukusta kamerat esiin.


Käytiin hetki istumassa kahvilan pöydässä, kun suunnistajia alkoi vilahdella ohi. Suunnattiin kameroitten kanssa torin laitaan ja taisi siinä muutama suunnistaja tallentua muistikortille.


Yhtäkkiä ihmiset oli kaikonneet ympäriltä, eikä suunnistajiakaan enää näkynyt. Suunnattiin stadionille ja siellä kuulutettiinkin juuri, kuinka Suomalainen Mårten Boström voitti kultaa! Pakotettiin mun poikaystävä kuvaamaan meitä ja yhtäkkiä oltiin ihan yksin keskellä kenttää, kun muu yleisö oli siirtynyt palkintopallien lähelle tai kotiin. Jäätiin mekin katsomaan vielä palkintojenjako ja sovittiin, että voitaisiin nähdä myös seuraavana päivänä.


Ja niin tapahtui. Jälleen mutkien kautta... Mentiin porukalla aamusta katsomaan pitkän matkan kisaa korpeen, jossa ei toiminut puhelin. Mulla oli ajatuksena vaan heittää kaverit sinne ja ottaa yhteyttä Mellaan, mutta eipä se sitten onnistunut. Onneksi paluumatkalla sain Mellan viestin ja menin käymään heillä kotona.


Tutkin vähän aikaa Mellan huonetta, sillä on kolme CD-telineellistä leohuiveja!! Kuulemma noin 30 kpl... Lakkahyllytkin piti tietty tsekata ja siellä oli paljon Seppälästä saatavia lakkoja, sillä Sotkamossa ainoa järkevä shoppailupaikka on Seppälä.


Tänään Mella ei enää nakuillut, vaan oli laittanut kynnet. Sain siitä vähän vihiä etukäteen ja sekin oli jo hyvä syy nähdä ;D Hän oli laittanut hauskoja rypyläisiä leparditarroja ja yhdet kynnet oli mustaksi lakatut. Pelattiin ulkona korttia ja otettiin kuvia (ylläri!). Osasta kuvia tuli tosi outoja, ne jääköön pois.


Tapasin myös Misun, joka oli vahtikissamaisesti heti narussa portailla vastassa ja Simban, joka oli villillä päällä. Sainpahan sentään kuvan nappastua, mutta sylissä se ei oikein jaksanut olla :)


Ostin Mellalta yhden lakan hänen myyntilaatikostaan ja sain vielä kotiinvietäväksi paketin, jota en ole vieläkään avannut, koska ryntäsin heti kirjottamaan tätä postausta. Teen noista ja Sotkamon minimaalisista ostoksista sitten oman postauksen.

Sotkamon käynti saa vain 4/5, koska jouduin jumittamaan korvessa. Soriiii!! ;D Muuten ois tullu ihan 5/5 ja näistä tapaamisista ainakin... Ja otetaan uusiks, eiks je!

8 kommenttia:

 1. Hihi, oli varmaan todella kivaa! Nätteinä ootte molemmat♥

  VastaaPoista
 2. Hahaa! Sait ihan järkevän kokoisen postauksen tehtyä näistä päivistä! :-) Ja minuakin oot räpsiny joka välissä, mä huomaan. :D

  4/5 on hyvä eli parantamisen varaa löytyy sitten ensi kerralla! ;)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sain, kun vähän oioin :D Taisipa tulla räpsittyä joo ainakin kuvamäärästä päätellen...
   Ens kerralla en aio juuttua korpeen, joten tulee varmasti 5/5 :D

   Poista
 3. Kivat tarinat ootte kumpikin kirjoittaneet teidän tapaamisesta:) Ois itsekin kiva tavata muita bloggaajia irl. Ja kuinka söötti paita sulla tuossa ekassa kuvassa!!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paita on ihan yks mun lemppareista :)
   Suosittelen kyllä järkäämään irl-tapaamisia. Mulle molemmat + kynsimiitti on olleet tosi jees! :)

   Poista
 4. kivoja kuvia ja mukavaa teillä on ollut =)

  VastaaPoista