keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Mitkä jääkynnet noi on?

Oho. Otsikon kysymyksen esitti poikaystäväni. Tein vahingossa jääkynnet keskellä kesää! En yhtään ajatellut, että ne näyttäisi siltä valmiina. Halusin vain kokeilla Mimaxin turkoosia glittermixiä ja kokeilla glitterin päälle valkoisia kuvioita, kuten Siwan myyjälläkin oli.


Turkoosia teki mieli, kun jossain blogissa näin ihanat turkoosit kynnet <3 Sekottelin glitteriä värittömään geelilakkaan ja sillä päällystin varpaat. Valkoiset kuviot on tehty geelimaalilla.


Ehkä talvinen mielikuva sai mut nopeasti tyytymättömäksi näihin ja aloin heti repiimään niitä reunoista. Yhden repäisinkin irti ja sain oman kynnenkin ihan huonoon kuntoon.

8 kommenttia:

 1. Höh, eikös nää ois sopivasti viilentänyt kesähelteillä, ja miltä nää olisikaan näyttäneet järvessä, oisi varmaan alkanut hampaat kalista. Mä tykkäsin kyl, hienot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllähän nää ois esim. kylmän juoman jääpaloista menny :D

   Poista
 2. Aivan ihanat kynnet! Sopis hyvin jonnekin merenrannalle kun arskaa ottaa :)

  VastaaPoista
 3. Makeet! Mitkä geelimaalit sulla on? Kiinnostaisi, sillä olen kuullut Ainakin Mosaicin versiosta oikeastaan pelkkää hyvää? Ihana blogi sulla, kiva lukea, sillä sun tapa kertoa asioista on niiiiiiin hauska, että en lue sitä koskaan kahvia juodessani.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on angel nailsin geelimaalit. En ole ihan täysin tyytyväinen, sillä välillä alkavat levitä, kun on kuvion piirtänyt. Pikauunitus aina välissä auttaa asiaa, mutta ennen kuin keksin sen, oli mennä hermot... Joskus taas pysyvät kiltisti paikoillaan. Noo, näiden hinta onkin vain puolet Mosaicien hinnasta.
   Kiva kuulla tällaista palautetta blogista, kiitos! :)

   Poista