Sivut

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tarton reissua - rahaa meni..

Oltiin viime viikonloppuna Eestissä ja olin päättänyt, että siellä ei ostolakko päde. Siksipä sainkin kulutettua rahaa ihan huolella. Aluksi tosin vaikutti siltä, että mitään ei löydy, mutta sitten päästiin sisään Tasku - nimiseen kauppakeskukseen, josta ensin bongattiin Mereneid ja sen jälkeen vielä Ilutasku. Kaubamajassakin pyörähdettiin lopuksi.


Mereneidiltä rohmusin siveltimen, yhden geelin ja geelilakan sekä läpinäkyviä muotteja ja vielä jännää koristejuttua.

Alla kuvassa pinkki on Mereneidin geelilakka, sen yläpuolella on mattageelilakkaa. Glittergeeli on Mereneidiltä ja turkoosi (!!) ja violetti metalligeeli on ILUtaskusta


ILtaskussa kaikki oli vielä halvempaa ja sieltä ostin myös geelejä, geelimaaleja, glitteriä, cleanseria ja mattaisen päällysgeelilakan! Gel paintit ja värigeelit oli viiden euron luokkaa ja kaikista -20%. Mattapäällysgeeli oli erityisalessa maksoi jotain 8 euroa.


Cleanser maksoi litran pönikässä reilu 8 euroa -20%. Ei paha!

Muualta tuli ostettua muutama tavallinen kynsilakka.


Opi maksoi noin 10 euroa, oli se ainakin halvempi kuin jossain, missä oli 16, en osaa kuitenkaan suhteuttaa suomen hintoihin, kun en oo koskaan Opia ostanut ite :D

Niin ja ostin mä myös muitakin kuin kynsijuttuja. Yhden paidan, koruja ja vyön :) Eli en paljon mitään.


Rahaa meni yhteensä yli sata euroa, joista kynsijuttuihin jotain 90 :D


Huoh, onko muilla tapana tuhlailla lomalla?

12 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen toi toppi! Ja mulle iski nyt vähän kateus kaikista kynsijutuista :D...

    Mä vein just poikaystävän Tallinnaan yllärireissulle perjantaista lauantaihin ja harmittaa etten lähtenyt etsimään Mereneidiä! Jäi unet niin vähille, että ei vaan yksinkertaisesti jaksanut :| Täytyy kyllä tehdä uusi reissu suht pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei!! :D Mulla jäi viime syksynä harmittamaan, kun en tajunnut etsiä noita kynsikauppoja Tallinnassa. Nyt oikein katoin etukäteen mahdolliset vaihtoehdot ja niiden osotteet. Suositelen menemään uudestaan! :)

      Poista
  2. Hei! Oon seuraillut sun blogia jo jonkun puolisen vuotta ja teet upeita kynsiä :) Oon itsekin kiinnostunut geelikynsistä ja tein vähän aikaa sitten oman blogin ja ois kiva jos sua tai lukijoita kiinnostais käydä katsomassa. Postauksia vasta tosin vaan pari, mutta lisää tulossa.

    http://nailfreakk.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia :3 Toi huulikiilto on supersöpö :D Ja toppi näyttää tosi ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :) Sen huulikiillon ostin vaan sen söpöyden takia :D

      Poista
  4. Kyllähän lomalla saa ihan vähän tuhlata :DD

    VastaaPoista
  5. Moikka! tykkään sun blogista tosi paljon ja teet upeita kynsiä! :)
    Kun kävit Tallinnassa noissa kynsikaupoissa, niin saiko sieltä ostaa ihan vapaasti tuotteita, esim noita Angel Nails tuotteita?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :)
      Juu siis ihan vapaasti sai ostaa tuotteita mistä vaan, eivät kyselleen mitään :) Ja itseasiassa Eestissä kait saa myydäkin kelle vaan toisin kuin Suomessa.

      Poista