maanantai 20. toukokuuta 2013

Merkkaavat kissat

Eilen kerroin, mitä kaikkea tuli osteltua Tarton reissulta, joten tänään on sitten vuorossa kynnet siltä samalta reissulta. Suunnitelmissa oli maalailla jotain kauhean hienoja kuvioita ja olin sen jo aloittanut. Kesken maalailun tajusin, että passi on jossain muuttokamoissa vielä. Siispä kynnet jäi kesken ja etsimään.


Parin tunnin etsimisen jälkeen passi löytyi, mutta maalailu ei enää innostanut. niinpä lätkin Suviselta swapissa saamiani kissatarroja ja perustimantteja. Ja siinähän ne kynnet sitten olikin.


Esittelin myös bf:lle, joka oli nähnyt aiemmin mun maalailevan kynsiä. Se ihmetteli, mihin kuviot katosi ja ihmetteli myös kissoja, jotka näytti sen mielestä siltä, että ne merkkaa reviiriä, yääää :'(

PS. Toivottavasti ette oo ihan täynnä näitä neonglittereitä ja niiden koristeluita, sillä vielä lienee parit tulossa ;)

13 kommenttia:

 1. Söpöjä kissoja :3 Haha tuli mielikuva ton tekstin jälkeen, että ne pissaa glitteriä :D:D

  VastaaPoista
 2. En mää ny ihan tollee noita kissoja aatellu ku ne ostin :D

  VastaaPoista
 3. Oijoi, miten mahtavat! Hieno yhdistelmä noi mustat kissat ja neonit! Eli ei olla täällä ainakaan kyllästytty neoneihin ja kesähän on vasta alakamassa! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä! Mustakin musta ja neon on vaan niin hyvä yhdistelmä :)

   Poista
 4. Upealta näytää mun mielestä neonglitterit ja sopii tosi hyvin just ranskiksiin. Itse en saa pissamielenyhtymää noista kissoista, tai siis ymmärrän pointin kun ne on tollain häntä pystyssä, mutta ei se silti päällimmäisenä mieleen tule.

  VastaaPoista
 5. kivat:) neonglitteriä ei voi olla ikinä liikaa ;)

  VastaaPoista