perjantai 17. toukokuuta 2013

Naisten kauneusillan geelilakkauksia

Eräs asiakkaani buukkasi mut tekemään geelilakkauksia MS-yhdistyksen kauneusiltaan. Koska aikaa oli vain reilu 3 tuntia, oli paikkoja geelilakkaukselle vain kolme ja nuo kolme paikkaa oli varattu tosi nopeasti.


Ensimmäisellä asiakkaalla oli kovia vaikeuksia päättää värejä. Piti valita värit, joita kestää katella pidemmän aikaa kuin tavallista lakkausta, mutta kuitenkin jotain pirteää. Lopulta hän päätyi hennon glitteriseen Sinan geelilakkaan ja kultaisiin nimettömiin.


Toinen asiakas huomasi heti vihreän geelin (Tuo geeli ei siis ole turkoosi, vaikka kuvissa siltä näyttää, mutta se on oikeasti vihreämpi), joka oli melkein samanvärinen kuin hänen paitansa. Oli kuulemma lempiväri.


Hän halusi glitteriä kärkeen ja kun availin laatikoita, sieltä bongaantui ihana tumma turkoosi glitter, se laitettiin liukuvasti kärkeen. Oli pakko laittaa vielä tuo peukun kuva tänne, kun siinä kimaltelee aurinko kivasti tuossa glitterissä!
 

Kolmas asiakkaani halusi näyttävänväriset kynnet äitienpäiväksi. Hänelle laitettiin violetti pohja ja kärkiin violetilla glittergeelilakalla liukuväri.


Koska olin "nopea" ja kolmiin kynsiin meni vain 2,5 tuntia, pääsi vielä neljäs asiakas kynsien laittoon. Hän sanoi pitävänsä hempeistä väreistä ja valitsikin "maitokahvikanervan" värisen geelilakan pohjalle. Koristeluista hän ei osannut päättää ja kaikki mun ehdotukset hän hyväksyi, joten kynsiin tuli lopulta monta erilaista koristelujuttua: Valkoiset kukkaleimat, glitteriä ja vielä metallinhohtoiset helmenpuolikkaat!


Oli mukavaa tehdä kynsiä tuollaisessa tilaisuudessa. Paikalla oli myös kaksi kosmetologiopiskelijaa, jotka värjäsivät kulmia ja opastivat meikissä tehden esimerkkimeikin eräälle osallistujista.

2 kommenttia: