tiistai 30. huhtikuuta 2013

Wappukyntöstä koko toukokuuksi - Hauskaa Wappua!

Mulla oli eilen sähläpäivä. Muun muassa pudotin kännykän palasiksi lattiaan ja liukastuin portaissa. Näiden lisäksi huidoin käsiä ja jalkoja kipeästi joka paikkaan. Melkein pelotti ajaa pyörällä, kun kävin sitä hakemassa vanhalta kämpältä ja olin varma, että kynsien huollosta tulee katastrofi.


Onneksi se ei mennyt niin. Kaikki epäonni oli jo sattunut, joten sitä ei riittänyt kynsiin asti! Vanhat geelilakat poistui kiltisti Mereneidin sivuilla shoppaillessa (en ostanut lopulta mitään, vaikka ostoskori olikin täynnä aletuotteita). Ainoa ongelma oli, että pohjageelipurkki ei meinannut taaskaan aueta.

Sekottelin soak off rakennusgeeliin neljää eri glitteriä, jotka ostin I <3 me -messuilta ja rakensin niillä värikkäät ranskikset. Täytyy kyllä sanoa, että työstäminen oli valtavan helppoa, kun glitteriä oli tarpeeksi. Ihan kuin akryylillä ois väsännyt. Jälki oli mielestäni hyvää :)


Täytin tyhjät kohdat ranskiksen alta taas "rakennusgeelilakalla", vähän viilailin ja laitoin päällysgeelin. En yleensä viilaile geelilakkauksia, ellen halua laittaa tahmattomaksi kovettuvan kerroksen päälle jotain muuta, mutta nyt halusin siistiä jälkeä :) Kaikki soak offit näissä oli NDED:iltä. Voin kyllä suositella niitä, sillä ainakin mulla ja parilla asiakkaalla ne on pysyny toosi hyvin. Mun edelliset kynnet oli 5 viikkoa ja 3 päivää. Kaikki tallessa ilman ilmaantumisia!


Vielä tänä aamuna lätkin kynsiin mustia koukerotarroja ja hassuja timantteja (Sanna Taralta). On muuten Wappuinen meininki! Silti oli viime vuonna vähän räväkämmät.. ;)

PS. Pääsin taas mukaan yhteen Buzzador-kampanjaan, tämä on jo kolmas :D Nyt vuorossa Veet. #buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax

20 kommenttia:

 1. Ihanan vappuisat! Kauniin räikeät värit oot valinnut :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakat!

  Hyvää vappua!!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat kynnet!
  Hyvää vappua :)

  VastaaPoista
 4. Näistä kynsistä alkaa kesä <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nää ei enää oo ehkä keväiset, vaan ennemmin kesäiset =)

   Poista
 5. Oumaigaad nää on upeat kynnet! :)

  VastaaPoista
 6. Iiks! Ihanat kynnet, tykkään paljon! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista