maanantai 29. huhtikuuta 2013

Syndeswap

Swappasin synttäreitteni kunniaksi (jotka on tänään) Suvisen kanssa.


Postilaatikkoon oli tupsahtanut lappu, että voisin noutaa paketin.. Paketti oli valtava ja se painoi yli kilon! En odottanut mitään niin isoa, koska omani oli ihan kirjeen kokoinen. Siitä tosin oli tipahtanut laukunpohjalle yksi juttu, jonka joudun lähettämään jälkikäteen.


Paketista paljastui hyväntuoksuinen pussukka, joka piti heti tietty avata.


Ensimmäisenä kaivoin esiin aivan upean synttärikortin. Huomaa, että kortin eteen on nähty vaivaa! Siellä on kukkia ikkunassa. Nuo karmit näyttää siltä, että ne on tehty kynsilakoilla kuivamarmoroinnilla. Aika kiva idea :)


Ja sitten koko loppu sisältö!! Vaikka mitä! Sieltä löytyy kynttilöitä, huulirasvaa, hoitoainetta, ihmisrasvaa, pesuainetta, kylpypalanen, lasinalustoja ja kynsitarroja. Lisäksi vielä setti, jossa on käsirasva, kynsinauhantyönnin, viila ja kynsinauhavoide. 


Oon ihan hullu keräämään (Ikean) tuoksukynttilöitä. Muutossa paljastui, että mulla on niitä muovikassillinen. Nyt on viisi lisää, mutta nämä on mun ekat Partylite-kynttilät! Mukana oli lappu, jossa kerrottiin, mikä tuoksuu miltäkin. Ja kaikkia tuoksuja ei ole enää edes saatavilla :)


Hauska huulikiiltorasia, josta sai hienon kuvan. Huulikiilto myös tuoksui hyvältä :) Tämä on hauska laittaa esim. avaimiin killumaan.

Pesutuotteet olivat hyväntuoksuisia, mutta ensimmäisenä vastaan tullut tuoksu tuli kynttilöistä. Pesutuotteet pääsivät jonoon ja matkakokoinen tulee tarpeeseen, kun esim. työmatkoja on tosi paljon. Mulla onkin koko ajan matkasetti pakattuna :) Myös kissatarrat pääsee pian kynsille!

Tuotteet oli mulle kuin nenä päähän! Kiitos Suvinen mukavasta Swapista :) Tästä pääsette Suvisen postaukseen mun lähettämistä jutuista.

16 kommenttia:

 1. Paljon onnea syntymäpäivän johdosta! <3 :)

  Oii, miten kiva paketti! Haha, toi huulikiilto on ihan paras! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :)

   Oli kyllä ihana paketti ja huulikiilto ON paras :D

   Poista
 2. Hei onnea syntärinä, toivottavasti se on aurinkoinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 !! Ainakin tällä hetkellä aurinko paistelee tuolta pilvien lomasta mun näppikselle :D

   Poista
 3. Hyvää synttäriä!

  Ihana paketti!

  VastaaPoista
 4. Hieno paketti ja onnea synttärisankarille =)

  VastaaPoista
 5. Kiva, että tykkäsit! Hyvää syntymäpäivää :)

  VastaaPoista
 6. onnittelut!! ^^ toi huulirasva... o.O oooh! :D

  VastaaPoista