keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Chaos Kitchen - Huijausjauheliha-ateriat

Sain Buzzattavakseni (Buzzador testailee tuotteita ja kertoo niistä mielipiteensä) Hälsans Kök -kasvisruokia. Ajattelin ensin, että sattui aika huonoon saumaan, kun on tämä muutto menossa. Toisaalta, kun keittiö on kaaos, on siellä helppo valmistaa valmisruokia, joten kauppaan!


Kaaoskeittiössä valmistui kaksi kasvisruokaa samasta ainesosasta Häslans Kökin kasvismurekkeesta. Ensimmäinen ruoka oli Huijausjauheliha höystettynä wokkivihanneksilla. Sitä tarjoiltiin yhdelle nälkäiselle.


Asiakas olin minä itse ja kokki myös minä. Paistoin huijausjauhelihan pannulla. Siinä vaiheessa piti maistella, miltä maistuu kasviksesta tehty lihanmakuinen juttu. Se oli ihan hyvää, mutta ei oikeasti lihan makuista, vaan lihamausteiden makuista. Positiivista on, että soijan maku on saatu hyvin peitettyä, sillä se on mun mielestä kammottava :D


Heitin kasvikset sekaan ja lisää paistamista. Kokonaisuus toimi! Pidän itseäni lihansyöjänä ja olin kyllä yllättynyt, kuinka pelkkä kasvis upposi.


Toinen ruoka kaaoskeittiössä oli Huijausjauhelihatortillat, ne tarjoiltiin kahdelle.

Toinen uhri oli tietämätön siitä, että ei saakaan lihaa vaan soijaa. Paistoin taas kasvismurekkeen pannulla ja nyt laitoin sekaan tomaattimurskaa ja texmex-maustetta.


Lämmitettiin tortillapohjat juustoraasteen kera olohuoneen lattialla olevassa mikrossa.

Tortillat täytettiin kasvismurekemössöllä, tomaatilla ja kurkulla. Saattoipa mukaan lipsahtaa hieman sweet chili -kastikettakin.Tortilloista tuli todella hyviä. Kun kerroin, että niitä voisi meidän vegetyökaverikin syödä, oli se yllätys. Sen jälkeen alkoi analyysi. Rakenteesta olisi voinut päätellä tai siitä, että paistaessa ei haissut samalle. Mutta lopputoteama oli siis, että lihasta menee :)


#buzzador #hälsanskök #buzzadorhälsanskök

4 kommenttia:

 1. Mulla on viel tämä testaamatta.Eilen pari testiä muusta tein ja tänään koitan tehdä niistä postausta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, katselinkin, että olit ainakin burgerista jo laittanut. Yllättävän hyviä nämä :)

   Poista
 2. Sulla on niin sujuvaa ja hauskaa tekstiä aina, että hihittelin täällä yksinäni. Älä kysy! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista