torstai 25. huhtikuuta 2013

Torstaituote - Maxim-patukat

Joistain blogista huomasin jokin aika sitten Buzzador -hakupostauksen ja rekisteröidynpä sitten minäkin. Olen kuullut, että monet ei millään meinaa päästä mukaan kampanjoihin, mutta mä pääsin melkein heti.

Mikä on Buzzador? Buzzador pääsee testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi. Lisäksi tuotteista pitää kertoa ystäville. Joissain kampanjoissa jaetaan tuotteita, joissain vaan esim. blogataan. Buzzadorina toimiminen on ilmaista.

No mutta, minä siis pääsin mukaan Maxim-urheiluravinteiden blogikampanjaan. Tosi kiva, sillä liikun paljon ja käytänkin välillä palautusjuomia ja proteiinipatukoita. Blogi nyt on kynsiblogi, mutta on täällä ennenkin aiheen vierestä kirjoitettu :)


Tässäpä siis pieni makupostaus Maxim-patukoista. Kolmea maistatin myös työkavereilla:

Energy Bar - Caramel & choco


Rasva - 11
Hiilarit - 70 (sokeri 43)
Kuitu - 3,4
Protsku - 5

Hieman keksimäinen karamellinmakuinen patukka. Tosi hyvä ja rapeus on kiva.

Työkaverien mielipiteet:
 • Ainoa kommentti oli: "pehmeä"
Energy Bar - Sweet & salty

Rasva - 9,7
Hiilarit - 69 (sokeri 36)
Kuitu - 3,6
Protsku - 6,7

Tosi hyvänmakuinen pähkinäsuklaapatukka. Pähkinät ovat kivan suolaisia ja rakenne rouskuvaa. Mutta onhan tässä sitten hiilaria, eipä tämä oikeastaan poikkea pähkinäisistä karkkipatukoista tai vastaavista mitenkään kuin ehkä kuidun määrässä. Paras maku mun mielestä.

Recovery Bar - Caramel & hazelnut


Rasva - 13
Hiilarit - 43 (sokeri 32)
Kuitu - 0,6
Protsku - 28

Hieman pähkinäinen karamellin makuinen patukka. Ei kyllä han niin paljoa maistu toffeiselle kuin edellinen. Ei ole kyllä ollenkaan oma suosikki :/

Työkaverien mielipiteet:
 • Kaikkien kolmen suosikki
 • Vähiten päällekäyvä
Recovery Bar - Banana flavour

Rasva - 11
Hiilarit - 45 (sokeri 32)
Kuitu - 0,4
Protsku - 28

Maistuu tosi paljon niiltä semmosilta banaanikarkeilta. Tässähän onkin tosi paljon sokeria (32%) ja sitten varmaan sama banaaniesanssi, joten siitä varmaan sama maku. Hyväähän tämä on :)

After training Bar - Hazelnut and chocolate crisp


Rasva - 18
Hiilarit - 26 (sokeri 1,9)
Kuitu -13
Protsku - 29

Oho, onpa paljon kuitua! Tulee mieleen jäätelö, kivasti pähkinäinen ja hennon suklainen. Rapsakka.

Työkaverien mielipiteet:
 • Alkumaku on paha, muruset lopussa maistuu hyvältä
 • Yhden testaajan "kommenttina" kunnon irvistykset ja "hyi" :D
 • Kaikkien inhokki
 • Ruokaisin
After training Bar - Dark chocolate

Rasva - 16
Hiilarit - 29 (sokeri 1,6)
Kuitu - 14
Protsku - 27

Tässäpä on vielä pikkusen enemmän kuitua ja kivan vähän sokeria myös. Maistuu hyvin suklaiselta ja mieleen tulee DaCapo tai joku vastaava, mutta miedompana versiona. Oma suosikki!

#buzzador #maxim #buzzadormaxim

4 kommenttia:

 1. Mä kanssa välillä vetelen salin jälkeen jonkun protskupatukan, mutta vielä en oo erityisemmin oppinu niistä tykkäämään :D Ja jostain kumman syystä mua rupee helposti närästämään etenkin ne tosi vähä hiilihydraattiset... Usein heittäny muutaman haukkauksen jälkeen roskiin ku ei vaan pysty nielemään. Mutta noista vois koittaa noita missä on enemmän hiilareita (sokereita :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vähähiilariset onkin makeutettu jollain keinotekosilla, joten ei ihme, jos aiheuttaa närästystä. Kaiken lisäks parhaita olikin just noi, joissa on enemmän sokeria :P

   Poista
 2. Mistä tuollaisia voi ostaa??:)))) ja osaisitko suositella mitään patukkaa joka pitää nälkää pois ????!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perusruokakaupoista. Isommissa (Prisma, Cittari) on enemmän valikoimaa. Noista suosittelen noita After training bareja, niissä on paljon proteiinia ja vähän sokeria. Kannattaa kattoa niitä ominaisuuksia. Muita sopivia ei nyt tuu mieleen...

   Poista