tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kynsiä KooKengässä

Bongasin sähköpostiini tulleesta mainoksesta Kookengän lastenpäivät. Nyt ehkä moni ihmettelee, miksi se minua kiinnosti, mutta syy on kynnet. Mainoksessa oli kuva kynsistä ja siinä kerrottiin, että perjantaina 19.4. klo 14-19 Jyväskylän Kookengässä on Lasten oma kynsistudio.


Minäpä tietenkin töistä päästyäni porhalsin paikalle ja tapasin nämä 12-vuotiaat tyttöset, Iines-Sofian (vas) ja Emilian. Kun saavuin, kynsiasiakkaita ei sillä hetkellä ollut, mutta niitä oli kyllä riittänyt. Noin puoleen kuuteen mennessä tytöt olivat saaneet tehdä jo yli kaksikymmentä lakkausta. Pikkutytöt olivat olleet innoissaan.


Minut opastettiin jo lakattujen kynsien äärelle. Kenkien sovitukset olivat siellä kovaa vauhtia menossa, mutta sain nappastua pari kuvaa. Pienempi tytöistä ei vielä osannut esitellä kynsiään, mutta äiti vähän avusti. Huomatkaa muodikkaat skittle-lakkaukset!


Olin jo aikomassa lähteä, kun asiakkaaksi saapui tyttöjen opettaja pienen lapsensa kanssa. Emilia kertoi, että hän oli tehnyt opettajalleen geelilakkaukset noin viikko sitten. Nyt lakattavaksi pääsi kuitenkin opettajan tytär.


Tyttö halusi kimaltavaa lakkaa ja kynnet lakattiin niin, että Emilia lakkasi toisen käden ja Iines-Sofia toisen. Välillä tarvittiin monta kättä pitämään pientä kättä oikeassa asennossa, että lakkaus onnistui :)


Seuraava asiakas jonottikin jo lakattavaksi ja koska hän ei osannut päättää, mitä laitetaan, hän sai myös monivärisen lakkauksen. Lakat olivat tyttöjen omia ja sieltä löytyi muun muassa monta Opia ja taisinpa nähdä leimauslaattojakin jossain laatikossa. Ihan hyvä lakkakokoelman alku!


Lapsille jaettiin minipusseja Taffelin Furious -sipsejä ja minäkin sain yhden pussin. Enpä ole vielä kerennyt maistamaan, mutta vaikuttaa hyvältä kuvauksen perusteella :P


Tosi kiva idea järjestää lapsille tuollainen tilaisuus, näitä lisää :)

5 kommenttia: