maanantai 22. huhtikuuta 2013

Japanese? Oh yes!

Kynsien inspiraatio lähti tarroista, joissa on japanilaista kirjoitusta. Japanilaiset kynnet on ihanan 3D:isiä, siis juuri sellaisia, mistä tykkään :) Minä sitten fiksuna googletin "Japanese nails" ja sieltä löytyi nämä. Niistä sain ideaa väreihin, 3D:hen ja muuhun koristeluun. Kopioita en kyllä lähteny tekemään.


Aloitin 5 värin sekalaisella tuputtelulla, jota yritin häivyttää tyveä kohti. Lätkin tarrat ja pistin tarrallisiin kynsiin 2 kerrosta Seche Viteä, sillä ne meinasi törröttää vähän. Noissa lukee "nainen", "intohimo" ja "mies".


Menin nukkumaan. Seuraavana aamuna "paistoin" UV-uunissa kukkia ja sydmiä geelilakasta 3D-muoteissa. Nekin kiinnitin SV:llä. Sit kaikkiin kynsiin laitoin hurjan määrän helmenpuolikkaita, 1 mm strasseja ja mikrohelmiä. Vielä vähän SV:ä joka paikkaan ja valmista!


Ja olin niin tyytyväinen näihin kynsiin, että väsäsin saman tien myös korvikset. Niissä tosin kiinnitykset ja päällystys hoitui geelillä.


Käytettyjä tarvikkeita on paljon. 2 geelilakkaa (ebay), kynsilakkoina Anytime Apple pie, Flormar 819, Manhattan, Aden Cosmetics, Laka 154, miss selene 15 ja Seche Vite. Lakkausten päällä tarrat (Sanna Tara Nail Art), mikrohelmet, strassit ja helmenpuolikkaat. Muina tarvikkeina kynsinauhatikku erityisesti mikrohelmien asetteluun, myös strassien ja helmenpuolikkaiden, 3D-muotit, sivellin geelilakan asetteluun ja kuvasta unohtunut sieni liukuväriin.

14 kommenttia:

 1. Oi miten hienot! Ja noi korviksen kans. <3

  VastaaPoista
 2. Oioiiii, miten ihanat kynnet ja korvikset! <3

  VastaaPoista
 3. Kivat nuo kynnet jotenki niin erillaiset! Ja korvikset on myös upeat! :)

  VastaaPoista
 4. Oi kyllä! Ihanata! :))
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 5. Vau! Ihan mahtavat vaikka eivät olekaan ihan tyyliseni :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat värit noissa kynsissä! :) Itse en ole kauheasti tottunut noin isoihin koristeisiin, mutta nuo näyttävät hyvältä :) ja oikeastaan paremmat ko ne mistä olet ottanut mallia, koska niissä on mielestäni liikaa kaikkea :)

  VastaaPoista
 7. Noista ei voi kyllä muuta sanoo kuin ihanat<3 Rakastuin!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille :)) Olikin näköjään unohtunut vastata tänne /o\
  Erityiskiitos Anonyymille kommentista, että mun näyttää kivemmiltä kuin alkuperäiset:))

  VastaaPoista