lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pääsiäiskynnetkö

Edellisen kerran, kun näin äitiä, hän pyysi minua tekemään seuraavalla kerralla pääsiäiskynnet. Pääsiäinen ehti olla ja mennä ennen kuin pääsin taas käymään kotopuolessa, mutta pidin silti osittain värisuunnitelmasta kiinni.


Lakkasin kynnet kolmella eri keväisellä värillä. Keltaiset pomppasi liikaa eriin, joten ne saivat oranssin glitterannoksen liukuvärinä. Olin ajatellut pääsiäisaiheiden sijaan leimata Betty Boop -laatasta jotain, mutta kuvat olivat aivan liian isoja. Iskä alkoi selailemaan mun laattoja ja siitä keksinkin, että hän sai päättää kuvat. Valituksi tuli viinirypäleet, kalanruoto ja neitsyt horoskooppilaatasta. Äidin horoskooppi on neitsyt ja meillä oli kalaa iltaruokana, myös viinirypäleitä löytyi.


Käytettyjä lakkoja oli paljon. Pohjalla Ginan Base coat. Pohjaväreinä Constance carrollin Pastel purple, Kikon oranssi 356 ja Rimmelin Lemon dorp. Leimat Konadin vaaleansinisellä ja viininpunaisella sekä Wylet nailsin mustalla lakalla. Laattoina Bundle Monsterin 04 ja 05 sekä Konadin m34. Päällyslakkana Seche Vite. Oranssi hile Sanna Taralta ja vihreä kuula iskältä.


Mun asiakas innosti näihin erivärisiin kynsiin ja nyt niitä on sitten kaikkialla. Ehkä pian näette ne idean alkuperäiset kynnet myös.

2 kommenttia:

  1. HAHAHAHAA! Arvaa naurelenko täällä tolle selitykselle: Kalaa oli iltaruokana :D

    VastaaPoista