perjantai 26. huhtikuuta 2013

Keväisiä glittereitä

Sain huollettavakseni Floridassa tehdyt kynnet. Ne olivat hyvin ohuet ja ranskis oli erittäin tarkasti tehty. Asiakas selitti, että menetelmä ranskikseen oli ollut hyvin erikoinen. En oikein nyt osaa kuvailla sitä tässä. Viilailun alettuani totesin kynsien olevan jotain kovempaa kuin geeli, ns. akryylikynnet siis.


Muutettiin ranskis tällaiseksi keväiseksi kimallukseksi. Pohjalla ohut liukuväri keltaista glittergeeliä ja kärkissä liukuva osanssi glitter. Nimettömiin ja peukkuihin laitettiin strasseja, helmenpuolikkaita ja mikrohelmiä.


Toiset keväiset glitterkynnet ovat vihreä geelilakkaus Nail Art sourcebook -kynsikirjan erästä kuvaa mukaellen.


Kärkien muoto ja koristelu on siis sieltä kirjasta. Pohjalla pari kerrosta tuollaista vaaleanvihreää glittergeelilakkaa ja kärjissä tavallista vihreää. Toiselle puolelle laitettu päälle tuota samaa pohjalla olevaa. Hopeat raidat on tehty Oriflamen striper-kynsilakalla. 1 mm strassit laitettiin lopuksi asiakkaan ideoimana hauskasti kuin paidan napit.


Onko sulla jo kevätkynnet, millaiset?

6 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuja, etenkin nuo ekat <3 Tänään täytyisi kyllä vetästä uudet lakat kynsiin, joten kevät-teemaa vois harkita... Ihan vaikka kostoksi ulkona olevasta vesisateesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi keväiset.
   Ai siellä sataa vettä :/ Täällä on tämmöinen ok pilvipouta. Eiköhän se sade pelästy pois, jos laitat oikein keväiset kynnet ;)

   Poista
 2. Etenkin ylemmistä tykkään kovin, mutta keväisiä ovat kyllä molemmat:)

  VastaaPoista
 3. Nuo ekat on ihanat! Niin keväiset kynnet!

  VastaaPoista