tiistai 12. helmikuuta 2013

Ystävä

Kerran aikaisemmin testasin niin sanottua vesiväriä kynsilakoilla. Silloin pohja oli sininen, joten ne eivät täysin näyttäneet vesiväreillä tehdyltä. Tekniikka on helppo ja hauska, joten halusin kokeilla sitä uudestaan. Nyt valkoisella pohjalla ja hieman läpikuultavilla lakoilla toivoin saavani paljon vesivärimäisemmän lopputuloksen.


Eli pohjalla on tuo "vesiväri" pinkillä ja violetilla tehtynä. Ja koska ystävänpäivä, pitää olla sydämiä. Tällaisen manikyyrin olen muutamassa paikassa nähnyt ja olen siitä tykännyt. Piti siis itsekin kokeilla. Haastavinta oli saada sydänten yläosan "kolo" teräväksi, kun kätköistäni löytämässäni Nail Starin linerissa kärki tahtoo olla melko paksu.


Käytin pohjalla Opin Alpine snow mattea. Vesivärin tein Dependin lakalla 122 ja Models Ownin Purple imperialilla. Musta liner on Nail Starin. Suloinen 3D-kissa on Sanna Tara Nail Artista. Hyrrä maksaa 2,95 ja sisältää 12 erilaista söpöä eläinkuviota.

16 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja näyttää ihan vesiväreillä tehdyltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toi tekniikka kyllä toimii yllättävän hyvin tarkoitukseensa :)

   Poista
 2. harmi et sulla meni ohi mun päivä arvonta ,mut huomasin ettet ole osallistunu edes mun 1 vuotis blogini megaarvontaan jossa aika iso palkinto http://eekunelm.blogspot.fi/2013/01/1-v-synttareiden-megaarvonta.html

  huomenna luvassa päivä arvonta ,joten koitahan tarkkailla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin meni ohi, mutta osallistuinpahan ainakin pääarvontaan! Kiitos muistutuksesta :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on suloinen! Mä tosin ajattelin, että se ois kissa, vaikkakin arvoin pupun ja kissan välillä. Ehkä se on sittenkin pupu, kun sillä ei oo häntää :)

   Poista
 4. Hienot, olen kyllä ihan pihalla miten tuollainen vesiväriefekti tehdään???

  VastaaPoista