maanantai 11. helmikuuta 2013

Liukuva kirahvi

Tittidii! ette tiedä, kuinka pitkään oon halunnu maalata kirahvikuviota mun kynsille, en tosin minäkään, mutta tiedän, että se on ollut pitkään mielessä. Ja siis tässä tapauksessa kuva puhukoon puolestaan.


Jostain sain idean, että teen vaaleankeltaisen liukuvärin, laitan siihen keltaista glitteriä ja sitten maalaan kirahvikuviot. Se glitter jäi, mutta tuli näistä silti kivat. Täytyy myöntää, että sorruin jopa tuijotteluun useita kertoja, vaikka mani on melko simppeli.


Lakkoina käytin Rimmelin I <3 lasting finish 058 Lemon drop, joka tuoksui jopa tosi kivalle kuivuttuaan, mutta vain hetken. Kirahviudet syntyi ruskealla Nail starin Two way nail art pen & brushilla. Ja kynnet on päällystetty tietenkin MNY:n drying effect -lakalla.

17 kommenttia:

 1. Tosi siistit kirahvikynnet! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Ooh, nää on kyllä ihanan yksinkertaset, mutta silti niin kivat ja tyylitellyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykästyin tuohon yksinkertaisuuteen :)

   Poista
 3. Superkivat! Olin juuri viikonloppuna Eläinmuseossa, enkä ihmettele inspiraation lähdettäsi yhtään. Kyllä kirahvi on hieno eläin, voi kun itsekin osaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläinmuseossa pitäisi joskus kyllä käydä. Itse en ole nähnyt kirahvia koskaan "livenä", mutta varmasti vaikuttava näky.

   Poista
 4. Oi miten kivat nämä onkaan! :)

  VastaaPoista