torstai 14. helmikuuta 2013

Torstaituote - Ystävänpäivän pinkki paketti

Noin viikko takaperin postilaatikossa oli tylsien juttujen, kuten laskujen ja ilmaisjakelulehtien seassa pieni vaaleanpunainen paketti. Postileimasta jo arvasin, mistä paketti on ja lähettäjän nimi vahvisti tämän tiedon: Mella oli lähettänyt minulle ystävänpäiväpaketin!! Olin innoissani ja avasin paketin ehti sisään päästyäni. Tästä syystä ei paketista ole kuvaa, vain sisällöstä :)


Pinkin paketin sisällä oli hopea pussi, jossa oli suloinen kissakortti. Pussin sisällä oli paljon kynsiin liittyviä juttuja, kuten fimoja, kynsitarroja, kokokynnen decaleita, hileitä, kynsilakkaa.. :) Kiitos Mella!!


Heti tuli mieleen, että haluan lähettää vastalahjan, mutta en ensin keksinyt mitään. Pari päivää asiaa mietittyäni tajusin, että voin tehdä korvikset ja tällaiset lähti vastaystävänpäivälahjaksi:


Samalla valmistui myös nämä tuplasti isommat läpyskät. Pohjalla on sama neon pinkki lakka, mutta sen väri on hieman vääristynyt :/ Päällä on vain Sonnetariumin Snowfall.


Hyvää ystävänpäivää kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihana paketti! Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Kivan paketin sait myös mellalta =) ja kauniit lahjat teit mellalle varmasti ilahtuu

  VastaaPoista
 3. Kiva paketti mellalta, ja nuo korvikset on niin mellamaiset :D

  VastaaPoista
 4. Aww! Piristit mun huonosti alkanutta päivää kovasti sillä kirjeellä ja muutkin oli lähettäny paketteja mulle näin ystävänpäivän kunniaksi. Juuri julkaisinkin postauksen niistä ennenkuin luin tämän. :))

  Ja vielä pitää hypettää, että jee oon torstaituote!!! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Kävin just lukemassa sun postauksen ja yritin kommentoida, mutta tuli jotain erroria. Hyvä että ehit nähdä paketin sisällön ennen tän lukemista. Sitä ajatellen julkasin vasta iltapäivällä :)

   Joo, sä pääsit torstaituotteeksi, kun tänään oli the päivä :D

   Poista
 5. Oijoi ihana paketti ja noi korvikset! Upeat!

  VastaaPoista