perjantai 8. helmikuuta 2013

Torstaituote - Helmikuun LivBox

Joo, mä tiedän, että nyt on perjantai, mutta julkaisin eilen vahingossa noi kynnet, mitä piti laittaa tänään ja tajusin sen liian myöhään. Siispä tämä tulee sitten tänään.


Sain vihdoin ensimmäisen LivBoxini, mustan laatikon, jossa lukee liv. Ihmettelin pitkään, kun näitä näkyi blogeissa, kuolasin niiden perään ja vihdoin tajusin googlettaa asiaa. Oli sitten pakko pistää tilaus heti sisään. Lisää tietoa löytyy LivBoxin sivuilta.


Kun päällimmäisen kannen aukaisee, löytyy kaunis roosa nauha. Seuraavan kerroksen alla on lappu, jossa kerrotaan jokaisesta laatikon sisältämästä tuotteesta. Lappu kertokoon niistä lisää (klikkaamalla suuremmaksi).


Lopulta pinkkien silkkipaperien avaamisen jälkeen löytyvät varsinaiset tuotteet. Tässä kuussa siis Essien kynsilakka (ensimmäinen Essieni!), We care Iconin Body butter, Olayn voidesarja ja kolme näytettä eri tuoksuista.


Ensimmäisenä nostin laatikosta body butterin ja laitoin sitä käsiini. Tuoksuu tosi hyvältä, kukkainen tuoksu, mun mieleen :) Myös koostumus on ihan kivaa, ei liian paksua!


Vasta toisena kaivoin Essien lakan, ihan kiva nudeväri. Nudet on ollu viime aikoina mun mieleen, joten hyvin sattui tämä myös. Ja kuten mainitsin, ensimmäinen Essieni, joten tätä pitää päästä kokeilemaan pian.


En kovinkaan paljon harrasta kasvojen rasvausta millään erityisillä rasvoilla, joten Olay-sarjasta pelkään näin etukäteen, että jäävät käyttämättä, mutta toki aion kokeilla!

Lady Gagan mustaa tuoksua ehdin jo kokeilla. ja toden totta, musta aine muuttuu iholla värittömäksi. Mikä on syy? Lämpö tulee ekana mieleen... Tuoksu on kukkainen ja aika voimakas. En ole vielä päättänyt, pidänkö tästä :D

6 kommenttia:

 1. On myös tehny mieli tilata Liv-boxi, ehkä pian... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, mielestäni on ainakin hintansa väärti ja suosittelen, jos tykkää yllätyksistä :)

   Poista
 2. Kiva et sieki innostuit ,mulla oli eri sävyinen lakka ja tuoksunäyte =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitihän tuo tilata! Katsoinkin sun blogista, että erilaiset oli :)

   Poista
 3. En oo kokeillut tota Gagaa vaatteeseen, mutta totta, väritön on iholla. Toisaalta, jos mä laittaisin hajuvesipulloon vaikka colaa ja suihkuttaisin (okei huono idea hiilihappojen takia :D) niin tuskinpa iholla mitään väriä näkyisi.

  Tekis kyllä mieli kokeilla vaatteeseen :D En tykkää tuosta tuoksusta kylläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eipä tullut mieleen, että voisi mennä myös noin: on niin "laimeaa", että kun sitä on vähän, niin ei näy. Pakko tuota on tutkia tarkemmin, esim just siihen vaatteeseen ;D

   Poista