torstai 7. helmikuuta 2013

Pinkkiä ja valkoista x2

Asiakkaani oli nähnyt unta, että tein hänelle stilettikynnet. Itse olin miettinyt, että ehdottaisin lyhyitä stilettejä, kun niistä oli ollut puhetta moneen kertaan. Niinpä hänen unensa toteutui, ja stiletit syntyii. Harmillisesti unesta ei ollut selvinnyt kynsien koristeluita, joten ne jouduttiin suunnittelemaan.


Kun värien päättäminen oli vaikeaa, ehdotin pinkkiä, mustaa ja valkoista, sillä niitä oli käytetty jo monesti aikaisemminkin. Sain sitten vapaat kädet, esittelin suunnitelman ja lopuksi vielä toteutin. Laitoin neonpinkkiä ja valkoista alueina rajoja "siveltimellä marmoroiden". Mustat hileet ripottelin pinkin päälle ja lopuksi vielä 1 mm strasseja. Kynsistä tuli mieleiset. Molemmille tuli mieleen asiakkaan pinkki kelohonka-matto ja siksipä hän keksi hakea kuvausalustaksi vastaavanlaisia serviettejä.


Toisten pinkkivalkoisten tarina on hieman päinvastainen, stileteistä tehtiin neliöt, sillä stiletit olivat muodostuneet epäkäytännöllisiksi kumihanskojen kanssa. Asiakkaani saapui mukanaan kokokynnen armeijatarroja, joista oli tarkoitus leikellä ranskiksia. Onnistuneesti pikkurilli sai oman tarransa, mutta koska tarrasta otettiin vain pieni palanen, ei kuvio tullut kivasti esille.


Niin menimme hänen plan-B:hen, eli "jotain valkoista". Myös Mereneidin pinkki glittergeeli kiinnosti, joten ideoin näistä valkoisen liukuvärin, jonka päälle liu'utettaisiin myös pinkkiä glittergeeliä. Leimat kiinnosti myös, valkoisena. Konadin laatasta M57 valikoitui leopardikuvio, jota leimattiin vinosti ja lopuksi poisteltiin puolikkaita.

7 kommenttia:

 1. Oi, aivan ihanat etenkin noi ensimmäiset! Joku noissa stileteissä kiehtoo ihan mahottomasti. Jos joskus tulis laitatettua geeli/rakennekynnet, niin ne ois varmasti jotain tohon tyyliin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tiedätkö, muakin on alkanut kiehtomaan stiletit ja seuraavan kerran, kun itselleni geelikynnet teen, ne tulee kanssa olemaan tuohon tyyliin :)

   Poista
 2. Oijoi kummatki kynnet on ihanat! Etenki noi ekat ois juuri mun mieleen :)

  VastaaPoista